ΚΚΕ: Νέες εκλογές άμεσα

Άμεση προσφυγή στις κάλπες, «για να σταματήσει η κοροϊδία» των διερευνητικών εντολών, ζήτησε η γενική γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, σε συνέντευξη Τύπου, ζητώντας «να διορθωθεί η λαϊκή ψήφος, ως προς την ενίσχυση του ΚΚΕ».
Υπογράμμισε ότι «δίνεται η ευκαιρία σε όσους θέλουν να διεκδικήσουν καλύτερη ζωή -μετά και από την τραγελαφική εικόνα της εβδομάδας των εκλογών, όπου το κάθε κόμμα προσπαθούσε να χαϊδέψει αυτιά, να εμφανιστεί ως αγωνιστής διαπραγματευτής- να διορθωθεί η λαϊκή ψήφος ως προς την ενίσχυση του ΚΚΕ».

Η κ. Παπαρήγα επανέλαβε ότι θέση του ΚΚΕ είναι η μη συμμετοχή σε οποιαδήποτε κυβέρνηση και σημείωσε ότι ουσιαστικά επιβεβαιώθηκε η εκτίμηση του κόμματός της ότι καμία κυβέρνηση δεν μπορεί ούτε καν να ακουμπήσει τις λαϊκές ανάγκες.

Παράλληλα, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι επιδεικνύει ιστορική ανευθυνότητα απέναντι στον λαό, επιστρέφοντας -όπως είπε- ανάλογη κριτική του κ. Τσίπρα προς το ΚΚΕ.
«Ο λαός πρέπει να ετοιμαστεί να παρέμβει, βγάζοντας συμπεράσματα και από τη διαδικασία του εμπαιγμού, δηλαδή των διερευνητικών εντολών» είπε χαρακτηριστικά.

Keywords