Κινδυνεύει με τιμωρία η Λεωφόρος

Με τιμωρία της έδρας από μια έως τρεις αγωνιστικές κινδυνεύει ο Παναθηναϊκός, καθώς ο διαιτητής Μάνταλος έγραψε στο φύλλο αγώνα πως υπέστη έγκαυμα από φωτοβολίδα στην γάμπα.
Σύμφωνα με τον Πειθαρχικό Κώδικα η τιμωρία που προβλέπεται είναι από 120.000 ευρώ και με μια έως τρεις αγωνιστικές τιμωρίας της έδρας. Αυτό είναι στην ευχέρεια του δικαστή, ο οποίος και θα μελετήσει το φύλλο αγώνα και θα αποφασίσει το κατά πόσο σοβαρός ήταν ο τραυματισμός του διαιτητή.

Όλα συνέβησαν
αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον διαιτητή να δέχεται τη φωτοβολίδα ενώ κατευθυνόταν στην φυσούνα. Μάλιστα σύμφωνα με όσα έγραψε ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα, η φωτοβολίδα έσκασε πρώτα στο χορτάρι και μετά τον βρήκε και σημείωσε πως δεν έπαθε κάτι σοβαρό. Επίσης αναφέρονται στο φύλλο αγώνα οι δύο μικρές διακοπές που υπήρξαν στην αναμέτρηση και το κάψιμο των πανό.

Την Τρίτη, η πρωτοβάθμια της Super League θα καλέσει τον Παναθηναϊκό σε απολογία και την Πέμπτη θα βγει η απόφαση, αφού πρώτα οι πράσινοι απολογηθούν ενώπιον της επιτροπής.
Keywords
Τυχαία Θέματα