Αυτοψία πριν από τη δολοφονία

Το σκηνικό της δολοφονίας στη Λεωφόρο Ηρακλείου είχαν ελέγξει οι δράστες αρκετά λεπτά πριν από την επίθεση, σύμφωνα με βίντεο που έχει στην κατοχή της η αντιτρομοκρατική. Σε αυτό φαίνονται οι δύο επιβάτες της λευκής μηχανής να περνούν από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο, να μειώνουν ταχύτητα και να παρατηρούν τον περιβάλλοντα χώρο. Στα εγκληματολογικά εργαστήρια εξετάζεται το υλικό που έχει συλλεχθεί για

τυχόν δείγματα DNA, ενώ έχουν ληφθεί τουλάχιστον 30 καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων.

Σύμφωνα με τα ΝΕΑ, οι Αρχές συγκρίνουν τον τρόπο δράσης των δολοφόνων στο Νέο Ηράκλειο με τους δράστες του μακελειού στην Αγία Νάπα πέρσι το καλοκαίρι με πληρωμένους δολοφόνους συμβολαίων θανάτων του κοινού ποινικού δικαίου.

Σε κοιμητήριο της Αρτέμιδας κηδεύτηκε νωρίτερα ο Μανώλης Καπελώνης. Να μην λάβει χαρακτηριστικά πολιτικής εκδήλωσης η κηδεία του Γιώργου Φουντούλη ζητά η οικογένειά του.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 3 στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Παλαιό Ηράκλειο. Αντί για στεφάνια η οικογένεια ζητά να δοθούν χρήματα για την ενίσχυση του ιδρύματος που φιλοξενεί την μικρή αδερφή του θύματος, η οποία είναι άτομο με ειδικές ανάγκες. Σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση παραμένει νοσηλευόμενος στην εντατική του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» ο 29χρονος Αλέξανδρος Γέροντας, ο οποίος παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα