Κερδίστε ένα πακέτο διατροφής από την Soulution

Η εκπομπή «Ακούω Φωνές;» με την Νάνσυ Αγγελοπούλου σε συνεργασία με την εταιρεία Soulution προσφέρει σε έναν τυχερό ακροατή ένα πλήρες πακέτο διατροφής. Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό, τηλεφωνώντας στο 2103411610 κατά την διάρκεια της εκπομπής «Ακούω φωνές;» με την Νάνσυ Αγγελοπούλου. Καθημερινά στις 4 με 5 το μεσημέρι. Κλήρωση 31 Οκτωβρίου, λίγο πριν το τέλος της εκπομπής.

Ερ. Τι προσφέρει η Soulution στους πελάτες της; Οι υπηρεσίες σας αναλυτικά;

Απ.

Προγράμματα αδυνατίσματος εξατομικευμένης λογικής. Στη Soulution δεν παραλαμβάνετε απλά ένα πακέτο γεύματος, ακολουθείτε ένα διατροφικό πρόγραμμα που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για εσάς, το σώμα σας, τις συνήθειες του, τις όποιες αδυναμίες του. Με βάση τις γεύσεις που αγαπάτε και που χρειάζεστε, μέσω πρωτοποριακών μεθόδων ανάλυσης τροφής - σώματος.

Οι ειδικοί διατροφολόγοι μας βρίσκονται πάντα σε στενή συνεργασία με εσάς, αναμορφώνουν το πρόγραμμα ανάλογα με την εξέλιξη, αλλάζουν κι εμπλουτίζουν το διαιτολόγιο. Είναι πάντα εκεί για εσάς! Η διαιτολογική παρακολούθηση γίνεται καθημερινά και ο έλεγχος βάρους και λίπους εβδομαδιαία από το διαιτολογικό μας τμήμα.

Προϊόντα ελληνικά, υψηλής ποιότητας και βιολογικής αξίας.
Μαγειρεύουμε καθημερινά για εσάς, όπως θα μαγειρεύαμε για την οικογένεια μας. Χωρίς τυποποίηση, με αγάπη και με τα πιο φρέσκα υλικά εποχής. Στη Soulution η γεύση δεν είναι η τυποποιημένη που μέχρι τώρα ξέρετε, είναι η λαχταριστή γεύση που πάντα μας χαρίζει η μεσογειακή διατροφή, στην οποία εντάσσεται η ελληνική κουζίνα.

Εξυπηρέτηση και άμεση παράδοση
Όπου κι αν βρίσκεστε, στο σπίτι ή το γραφείο, με τη Soulution έχετε και τα πέντε γεύματα σας (πρωινό, σαλάτα με ψωμάκι, γεύμα, επιδόρπιο, βραδινό) στην ώρα τους. Σε ειδικά μελετημένη και υψηλών προδιαγραφών συσκευασία για να τα διατηρεί σε άριστη κατάσταση μέχρι την κατανάλωση. Έτοιμα να τα απολαύσετε!

Προσωπική πρώτη επαφή.
Χωρίς καμία επιβάρυνση, μπορούμε να έρθουμε ακόμη και στο χώρο σας! Κατά τη συνάντησή μας, μελετάμε διεξοδικά το ιστορικό υγείας σας, κάνουμε τις μετρήσεις καύσεων και μεταβολισμού σας και μαζί σχεδιάζουμε το πρόγραμμα που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας!

Το Γαστρονομικό μας Τμήμα αποτελείται από Σεφ άκρως εξειδικευμένους στα διαιτητικά εδέσματα με 20ετή εμπειρία στη μαζική εστίαση και τη μεσογειακή κουζίνα. Οι σεφ μας έχουν στο ενεργητικό τους μακροχρόνιες συνεργασίες με το Τμήμα Προληπτικής Ιατρικής, καθώς και στην παρασκευή διαιτητικών εδεσμάτων υψηλών απαιτήσεων γαστρονομίας.

Το Διαιτολογικό μας Τμήμα απαρτίζεται από άκρως καταρτισμένους συνεργάτες σε θέματα αδυνατίσματος, αθλητικής διατροφής, εργομετρικών ελέγχων, αλλά και κλινικής διαιτολογίας με εξειδίκευση στα μεταβολικά νοσήματα, υπέρτασης, διαβήτη, καρδιαγγειακών παθήσεων.

Το Τμήμα Συμβούλων Διατροφής αποτελείται από ανθρώπους με 20ετή εμπειρία στο χώρο του αδυνατίσματος, με εξειδικευμένες γνώσεις στη φυσιολογία του ανθρώπινου σώματος, στο μεταβολισμό και ειδική κατάρτιση σε εργομετρικούς και εργοφυσιολογικούς ελέγχους.

Στα πλαίσια της φιλοσοφίας της εταιρίας μας, του «ευ ζην» και της ποιότητας ζωής, η Soulution συνεργάζεται με διακεκριμένους επιστήμονες, ικανούς να συμβάλλουν για το κάθε μέλος μας ξεχωριστά.

Ερ. Το πακέτο διατροφής που προσφέρετε σε έναν τυχερό ακροατή ή ακροάτρια, τι περιλαμβάνει;

Απ. Το πακέτο της προσφοράς περιλαμβάνει πλήρη διατροφική κάλυψη του πελάτη για έναν ολόκληρο μήνα, με 5 γεύματα ημερησίως, πρωινό , μεσημεριανό, σαλάτα ,επιδόρπιο και βραδινό, δύο επισκέψεις από σύμβουλο διατροφής για έλεγχο βάρους, 2 λιπομετρήσεις (αρχική και τελική) καθώς και παρακολούθηση από διαιτολόγο καθημερινά, όπως και διατροφικές συμβουλές. Βεβαίως τα γεύματα διανέμονται από εμάς στο χώρο που θα μας υποδείξει ο νικητής.

Ερ. Γιατί ονομάστηκε η εταιρεία Soulution;

Απ. To Soulution είναι μια παρήχηση της λέξης solution (λύση) και περιέχει το πρόθεμα “soul” (ψυχή), θέλοντας να υπογραμμίσει τη σχέση μεταξύ σώματος και ψυχής στις διατροφικές συνήθειες και πώς η λύση βρίσκεται στην ισορροπία αυτών των δύο.
Άλλωστε η φιλοσοφία μας στηρίζεται στα πρότυπα της σωστής διατροφής που δεν έχουν να κάνουν αποκλειστικά και μόνο με το αδυνάτισμα, αλλά με τη διατροφή στα πλαίσια του σωστού τρόπου ζωής που προάγει τη σωστή λειτουργία του οργανισμού, την ευεξία, την σωματική αλλά και την ψυχική ισορροπία.
Εξάλλου είναι κοινώς αποδεκτό ότι η σχέση σώματος και ψυχής είναι αλληλένδετα και τα καλύτερα και μακροχρόνια αποτελέσματα επιτυγχάνονται όταν και τα δύο «συνεργάζονται» σωστά.

Ερ. Τι υλικά χρησιμοποιείτε;

Απ. Χρησιμοποιούμε πάντα φρέσκα υλικά στα πλαίσια της Μεσογειακής διατροφής, χωρίς καμία επεξεργασία ή προσθήκη συντηρητικών, αφού είναι εποχής και μαγειρεύονται την ίδια μέρα.
Λαχανικά, κρέατα διαλεγμένα μετά από πολλούς ελέγχους, δημητριακά, μακαρόνια και αμυλούχα τρόφιμα με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη που ελέγχουν το βάρος αλλά και το σάκχαρο στο αίμα.

Ερ. Γιατί χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη κάποιος που κάνει δίαιτα;

Απ. Δεν είναι απαραίτητο όποιος κάνει δίαιτα να χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη, αλλά περισσότερο καθοδήγηση κατά τη διάρκεια του προγράμματός του, από τους εξειδικευμένους διαιτολόγους της εταιρία μας. Βεβαίως λόγω του σύγχρονου τρόπου ζωής, όπου οι ρυθμοί είναι πολύ δύσκολοι και δημιουργούν στρεσογόνα συναισθήματα, πολλοί πελάτες μας ζητούν ψυχολογική υποστήριξη. Κάτι τέτοιο προβλέπεται από τη soulution, αφού συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένους ψυχολόγους ψυχοθεραπευτές, άρτια καταρτισμένους σε θέματα διατροφικών διαταραχών, διαταραχών άγχους, κατάθλιψης και χρόνιων ψυχικών νόσων.
Σε κάθε περίπτωση είμαστε δίπλα στον πελάτη προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τυχόν προβλήματα ανακύψουν κατά τη διάρκεια του προγράμματός του.

Η εκπομπή «Ακούω Φωνές;» με την Νάνσυ Αγγελοπούλου σε συνεργασία με την εταιρεία Soulution προσφέρει σε έναν τυχερό ακροατή ένα πλήρες πακέτο διατροφής. Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό, τηλεφωνώντας στο 2103411610 κατάτην διάρκεια της εκπομπής «Ακούω φωνές;» με την Νάνσυ Αγγελοπούλου. Καθημερινά στις 4 με 5 το μεσημέρι. Κλήρωση 31 Οκτωβρίου, λίγο πριν το τέλος της εκπομπής.

Keywords
Τυχαία Θέματα