«Κερδίστε ένα μωρό»

Διχάζει την κοινή γνώμη στον Καναδά η απόφαση του ραδιοσταθμού «Hot 89.9» της Οτάβα, να κληρώσει τα έξοδα για μία θεραπεία γονιμότητας αξίας 21.000 λιρών με σύνθημα «Κερδίστε ένα μωρό».

Πέντε είναι τα ζευγάρια από τα οποία αύριο θα αναδειχθεί μετά από ψηφοφορία ο νικητής. Κάθε ζευγάρι, καλείται να πείσει τους ακροατές και τα μέλη της κριτικής επιτροπής, που περιλαμβάνουν και ειδικούς στο θέμα της γονιμότητας, γιατί πρέπει να πάρει αυτό το βραβείο. Στη συνέχεια, 100 περίπου λέξεις από αυτά που έχει πει
το κάθε ζευγάρι δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του σταθμού και οι ακροατές καλούνται να ψηφίσουν ποιόν επιθυμούν για νικητή.

Στο διαγωνισμό συμμετείχαν 400 άνθρωποι, μεταξύ αυτών και ομοφυλόφιλα ζευγάρια αλλά και άγαμοι.

Οι αφίσες του διαγωνισμού δείχνουν ένα μωρό να κρατάει μια ταμπέλα με τη φράση «κέρδισε με» και σε μια άλλη το μωρό κοιτάζει ψηλά και αναρωτιέται: «Μήπως είσαι εσύ η μαμά μου»;

Αρκετοί βρίσκουν την ιδέα εκπληκτική, υπάρχουν όμως και κάποιοι που αντιδρούν λέγοντας ότι τα μωρά μετατρέπονται με αυτό τον τρόπο σε αντικείμενα και τονίζουν την απογοήτευση που θα νιώσουν όλοι αυτοί που δεν θα κερδίσουν στο διαγωνισμό.
Keywords
Τυχαία Θέματα