«Κέντρο Δράματος και Τεχνών» στην Αυστραλία

«Δημιουργικό Κέντρο Δράματος και Τεχνών» για παιδιά και νέους δημιουργείται με πρωτοβουλία της ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα κέντρο που θα λειτουργεί με επαγγελματίες και ειδικούς εκπαιδευτικούς και απευθύνεται σε παιδιά και νέους που αγαπούν τη δημιουργία, τη θεατρική έκφραση, τις κατασκευές, το παιχνίδι, τον πειραματισμό, τη μάθηση και γενικά ότι έχει σχέση με τις Καλές Τέχνες.

Με το νέο φορέα, τα ελληνόπουλα της Μελβούρνης θα έχουν την ευκαιρία να μιλάνε την ελληνική, σε όποιο επίπεδο και να είναι, να εκφράζουν τα συναισθήματα

τους, να ανακαλύψουν πτυχές του χαρακτήρα τους και να αναδείξουν την προσωπικότητά τους, μέσω της θεατρικής δημιουργίας.

Η ελληνική Κοινότητα, με τη δημιουργία του νέου Κέντρου θα δώσει την ευκαιρία στα παιδιά να συμμετέχουν ενεργά στα καλλιτεχνικά δρώμενα της ομογένειας, με θεατρικές παραστάσεις κατά την διάρκεια της χρονιάς και να μας αντιπροσωπεύουν με συμμετοχές σε Διεθνή Φεστιβάλ Παιδικού Θεάτρου.

Το «Δημιουργικό Κέντρο Δράματος και Τεχνών» (Creative Drama & Arts Centre) θα φιλοξενείται στους χώρους του Alphington Grammar School.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα