"Καθάρισε" σε 22 λεπτά

Η Κέρκυρα ήταν καταιγιστική στα πρώτα 22 λεπτά της αναμέτρησης όπου και πέτυχε τρία γκολ και έτσι έφτασε στο εντυπωσιακό 4-0 εντός έδρας επί της Βέροιας.

Ένα δυνατό ξεκίνημα στα πρώτα 22 λεπτά της αναμέτρησης έφτανε και περίσσευε για την Κέρκυρα να φτάσει σε μία εντυπωσιακή νίκη με 4-0 επί της Βέροιας και να πάρει μία τεράστια νίκη στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στη Super League.

Οι
"Φαίακες" προηγήθηκαν 3-0 σε αυτό το διάστημα με τα δύο γκολ του Μαρκόβσκι και το αυτογκόλ του Βεργώνη και στη συνέχεια όχι μόνο άντεξαν στην πίεση που άσκησε η Βέροια για να "επιστρέψει" στο ματς αλλά έβαλαν και το κερασάκι στην τούρτα, με το γκολ του Κόντου πέντε λεπτά πριν το φινάλε.

Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη της Κέρκυρας στα τελευταία 15 ματς ενώ στον αντίποδα η Βέροια παραμένει χωρίς εκτός έδρας νίκη μετά τη 2η αγωνιστική αλλά και χωρίς "τρίποντο" στην έδρα της Κέρκυρας σε πέντε συνολικά συναντήσεις.

Σημειώνεται πως με τη νίκη αυτή η Κέρκυρα έφτασε στους 25 πόντους, με τη Βέροια που ξεκίνησε εντυπωσιακά στο πρωτάθλημα να μένει στους 30 πόντους.
Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: ΕΑΚ Κέρκυρας

Διαιτητής: Μιχαήλ Κουκουλάκης

Βοηθοί: Χασάν Κούλα, Δημήτριος Ζυγούρης

Τέταρτος: Αριστομένης Κουτσιαύτης

Κέρκυρα (Γρηγορίου): Σέτκους, Βενέτης, Σιόντης, Ντιμιντρόφσκι, Ανδρεόπουλος, Ναγιάρ (62' Παρασκευαΐδης), Χαβίτο, Καρδόσο, Κοντός, Ζορμπάς (88' Χουμπούτια), Μαρκόβσκι (82' Καϊκούτ)

Βέροια (Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Αραγονές, Όστοϊτς (46' Ντουμίτρου), Μπράβο, Αμαραντίδης, Βεργώνης, Μπατιόν, Καλτσάς, Μπαργκάν, Μπεν (76' Κάμπορα), Παυλίδης (46' Μπαλάφας)

Γκολ: Μαρκόβσκι (5', 17'), Βεργώνης (22' αυτ.), Κόντος (85')

Κίτρινες κάρτες: Μαρκόβσκι (67') / Αμαραντίδης (64')
Keywords
Τυχαία Θέματα