Eπιστροφή στις νίκες

Ο Αστέρας επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας του Πανιωνίου με 2-0 στην... "πισίνα" του Κολοκοτρώνης, χάρη σε τέρματα των Σανκαρέ και Μπαράλες. Υπό συνεχή καταρρακτώδη βροχή ο αγώνας.

Η εξαιρετική παράδοση του Αστέρα στην Τρίπολη απέναντι στον Πανιώνιο συνεχίστηκε, έστω και αν ο αγώνας θύμισε περισσότερο... πόλο. Οι Αρκάδες επικράτησαν (με 2-0) για 6η σερί σεζόν των κυανέρυθρων χάρη σε τέρματα των Σανκαρέ και Μπαράλες στα πρώτα λεπτά κάθε ημιχρόνου, σε μία αναμέτρηση που σημαδεύτηκε από τις άσχημες καιρικές συνθήκες.

Η δυνατή βροχή που έπεφτε όλη μέρα μετέτρεψε το χορτάρι σε "πισίνα".
Πάρα πολύ νερό, σημεία όπου η μπάλα ήταν αδύνατο να τσουλήσει, αμυντικοί που έδιωχναν την μπάλα σε πλάγιο άουτ για να μην δουν την μπάλα να κολλάει σε απόπειρα πάσα τους.

Η πιο σίγουρη απειλή ήταν με την μπάλα ψηλά, ο Αστέρα ευτύχησε πολύ νωρίς να ανοίξει με αυτό τον τρόπο το σκορ και μετά το 2-0 στο 56'. Το "τρίποντο" τον διατήρησε στην 4η θέση, την ώρα που ο Πανιώνιος έμεινε για έκτος σερί ματς χωρίς νίκη, βλέποντας τη βαθμολογία από τις θέσεις που οδηγούν στη Football League.
Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Διαιτητές: Μήτσιος (Ηπείρου), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Σίπκας (Πέλλας)

Αστέρας (Βεργέτης): Κοσίτσκι, Λούι, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Τσοκάνης, Κουρμπέλης, Μουνάφο, Γιαννιώτας (81' Αλόκο), Μάσα (46' Πάρα), Ρόλε (69' Τόρμενα), Μπαράλες.

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Γιαννακόπουλος, Αργυρόπουλος, Κόρμπος, Ρισβάνης (76' Οικονόμου), Παντίδος, Πάνος, Κολοβός (59' Καθάριος), Μητρόπουλος, Γιάννου, Μπουμάλ (52' Μασούρας), Φούντας.

Γκολ: 3' Σανκαρέ, 56' Μπαράλες

Κίτρινες: 24' Γκοϊάν - 14' Ρισβάνης, 28' Πάνος
Keywords
Τυχαία Θέματα