Κατεβάζει τους διακόπτες η ΔΕΗ

Πρόγραμμα κινητοποιήσεων από τη ΓΕΝΟΠ και διακοπών στην ηλεκτροδότηση από την ΔΕΗ, διάρκειας μίας ώρας. Από τις 12.00 και ως τις 13.00 το ρεύμα κόβεται σε Μαραθώνα, Νέα Μάκρη, Ραφήνα, Λαύριο, Σούνιο, Ανάβυσσο, Λαγονήσι, ενώ 13.00 -14.00 θα γίνει διακοπή σε Κιούρκα, Καπανδρίτι, Κάλαμο, Ωρωπό και Οινόφυτα. Για την ενημέρωση των καταναλωτών, θα λειτουργεί όλο το 24ωρο ειδική τηλεφωνική

γραμμή του Διαχειριστή Δικτύου, το 210-6241860.
Η μάχη για την ομαλή ηλεκτροδότηση της χώρας έχει ξεκινήσει από νωρίς το πρωί, οπότε η ΓΕΝΟΠ έθεσε εκτός λειτουργίας 13 θερμοηλεκτρικές μονάδες.
Την ίδια ώρα, εργαζόμενοι έχουν αποκλείσει τα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ στην οδό Χαλκοκονδύλη και ετοιμάζονται και για το απογευματινό συλλαλητήριο που θα καταλήξει στη Βουλή.

Η κυβέρνηση ανεβάζει τους τόνους και διαμηνύει πως θα δράσει χωρίς καθυστέρηση εφόσον ξεκινήσουν πολύωρες διακοπές στην ηλεκτροδότηση, κρατώντας πάντα το χαρτί της επιστράτευσης.

Για ό,τι συμβεί υπεύθυνος θα είναι ο Αλέξης Τσίπρας. Δεν θα βυθίσει μια χώρα στο σκοτάδι επειδή έχει εσωκομματική αντιπολίτευση, δήλωσε στον Αθήνα 9.84 η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη.

Από την πλευρά της αντιπολίτευσης, ο κ. Τσίπρας αναλαμβάνει πρωτοβουλία για τη διενέργεια δημοψηφίσματος και γι αυτό θα επικοινωνήσει με τους επικεφαλής των άλλων κομμάτων.

Καταρχήν θετική δηλώνει η Δημοκρατική Αριστερά στην πρόσκληση Τσίπρα για δημοψήφισμα, είπε στον Αθήνα 9.84 και τη Νόνη Καραγιάννη ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Νίκος Τσούκαλης

Θετικός στη διενέργεια δημοψηφίσματος και ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. Πάνος Καμμένος ο οποίος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Να μην τολμήσει πολιτική επιστράτευση η κυβέρνηση γιατί θα βρει απέναντι τους σβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ» δήλώσε ο Δημήτρης Στρατούλης έξω από τα γραφεία της επιχείρησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα