Καταθέτει ο Κούγιας για τα στημένα

Με την κατάθεση του Αλέξη Κούγια συνεχίζεται αυτή την ώρα στο Εφετείο η δίκη για τους «στημένους» αγώνες.

Ο κ. Κούγιας προειδοποίησε τους δικαστές: «Είναι βέβαιο ότι υπάρχει εγκληματική οργάνωση και ότι η υπόθεση βρίσκεται ακόμα στο στάδιο ανάπτυξης. Μην περιμένετε να ακούσετε τίποτα από το 90% των μαρτύρων, διότι και αυτοί εμπλέκονται στην υπόθεση».

Υποστήριξε ακόμα ότι οι Τεροβίτσας, Πιλάβιος, αντί για μάρτυρες θα έπρεπε να είναι κατηγορούμενοι: «Από τη στιγμή που μπήκε το νόμιμο και παράνομο στοίχημα εισήλθαν στο χώρο του ποδοσφαίρου πολλοί κακοποιοί. Οι

εγκληματίες που μπήκαν στο ποδόσφαιρο απέκτησαν δύναμη και οργανώθηκε το όλο σύστημα γύρω από αυτούς. Ο Μπέος και ο Τσακογιάννης είχαν καθημερινή επαφή με τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Ο Πιλάβιος ήταν το... σφαχτό, γιατί βρήκε μια υπάρχουσα κατάσταση και δεν κατάλαβε τι θέση ανέλαβε. Η εγκληματική οργάνωση καθορίζει ποιες ομάδες θα πάνε στην Α' και ποιες στη Β΄Εθνική».

Ο πρώην ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Γιάννινα έκανε λόγο για «αποστολές» στις οποίες στέλνονται οι διαιτητές, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μάκη Ψωμιάδη και τον γιο του.

«Είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου. Ήταν ένας εξαιρετικός επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων και έβγαζε λεφτά από νόμιμες δουλειές», τόνισε για τον Μάκη Ψωμιάδη επεσήμανε ότι δεν του περνάει από το μυαλό το ενδεχόμενο συμμετοχής του γιού του Ψωμιάδη σε κύκλωμα με στημένους αγώνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα