Κανονικά στο Τσάμπιονς Λιγκ ο ΟΣΦΠ

Ο Ολυμπιακός θα συμμετέχει κανονικά στην κλήρωση της Πέμπτης για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά την απόρριψη από το CAS( Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο) της προσφυγής του Παναθηναϊκού.Ανακοινώσεις και από τις δύο ομάδες.

Η θέση του Παναθηναϊκού:

"Για πρώτη φορά στην

ιστορία το Appeals Body της UEFA δεν αποφάσισε επί του θέματος, αναφέροντας ότι θα περιμένει την ετυμηγορία του CAS", αναφέρει αρχικά ο Παναθηναϊκός.

Οι πράσινοι –μάλιστα- αναφέρουν ότι ο εκπρόσωπος της ΟΥΕΦΑ στην διαδικασία τόνισε πως «το ανακριτικό υλικό εγείρει αμφιβολίες σε σχέση με τον Μαρινάκη και εάν συντρέξουν λόγοι στο εγγύς μέλλον δεν θα διστάσει να αποβάλει από τις διοργανώσεις της τον Ολυμπιακό, ακόμη και κατά τη διάρκειά τους» και υπενθυμίζουν τη δήλωση του Ινφαντίνο:

«Το πειθαρχικό σώμα της UEFA έχει προσωρινά δεχθεί τον Ολυμπιακό. Υπάρχουν έρευνες στην Ελλάδα και η κατάσταση μπορεί να αλλάξει... Όπως γνωρίζετε αυτή η διαδικασία μπορεί να πάρει χρόνο. Χρειαζόμαστε καθαρά στοιχεία. Πιστεύω ότι τα όργανα μας είναι αυστηρά όταν συναντούν στημέναματς. Εάν υπάρχει κάποιο στοιχείο θα ληφθεί υπόψη. Αυτός είναι ξεκάθαρος κανόνας όπως και ότι αυτομάτως αποκλείεται κάθε σύλλογος που εμπλέκεται σε στημένα ματς».

Τέλος οι υπεύθυνοι του Παναθηναϊκού επισημαίνουν ότι παρά την απόρριψη της έφεση από το CAS η «μάχη» θα συνεχιστεί.
«Η μάχη για ένα καθαρό ποδόσφαιρο χωρίς υπόγειες διαδρομές και σημαδεμένα χαρτιά συνεχίζεται. Και θα παραμείνει αταλάντευτη αυτή η θέσημας».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

To Διαιτητικό Δικαστήριο της Λωζάνης (CAS) απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Επιβεβαίωσε έτσι την απόφαση της UEFA, ότι δεν προκύπτει καμία ανάμειξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε οποιαδήποτε δραστηριότητα που θα την εμπόδιζε να συμμετάσχει στο Champions League.

Οι εμπνευστές της συγκεκριμένης συκοφαντικής εκστρατείας, οι οποίοι μεθοδικά και συστηματικά επενδύουν στη δυσφήμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου, στην απέλπιδα προσπάθειά τους να χτυπήσουν τον Ολυμπιακό και να καλύψουν την ανυπαρξία τους, υπέστησαν ταπεινωτική συντριβή.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δικαιώθηκε για μία ακόμα φορά από τις αποφάσεις τωνπραγματικών (όχι των τηλεοπτικών) δικαστηρίων και δικαιοδοτικών οργάνων.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με τις συνεχείς επενδύσεις, με τον σεβασμό στους θεσμούς και τους κανονισμούς, αποτελεί τον καλύτερο εκπρόσωπο της Ελλάδας στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα