Νικηφόρο ξεκίνημα με ανατροπή στο Αγρίνιο για τον Παναθηναϊκό (1-2)

Με νίκη ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα στην δύσκολη έδρα του Παναιτωλικού, τον οποίο κέρδισε με 2-1, ανατρέποντας το εις βάρος του 1-0 στο πρώτο ημίχρονο. Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν άσχημα το παιχνίδι καθώς στο πρώτο ημίχρονο έμοιαζαν να έχουν μείνει στο Αζερμπαϊτζάν και την απόδοση που είχαν στο παιχνίδι με την Καμπάλα, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να πάρουν τον έλεγχο του παιχνιδιού και να καταφέρουν να προηγηθούν με το γκολ

που πέτυχε στο 41΄ο Κάπελ, μετά την απόκρουση του Στιλ στο πέναλτι του Πάουλο και εκμεταλλευόμενος την αδράνεια της πράσινης άμυνας.

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό άλλαξε με τον Παναθηναϊκό να συνέρχεται από το σοκ του 1-0 και να παίρνει τον έλεγχο του αγώνα, όμως για να καταφέρουν να ισοφαρίσουν οι «πράσινοι» χρειάστηκε ένα λάθος του τερματοφύλακα των γηπεδούχων Στεφανάκου, ο οποίος στην προσπάθειά του να δώσει τη μπάλα με τα χέρια στον Κουτρουμάνο δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα αυτή να φτάσει στον Μπέργκ που έδωσε στον Καρέλη έτοιμο γκολ (51΄).

Η ολική ανατροπή έγινε για τον Παναθηναϊκό στο 84ο λεπτό της αναμέτρησης όταν ο Μπέργκ εκμεταλλεύτηκε άψογα λάθος γύρισμα του Κούσα και μέσα από την περιοχή έγραψε το τελικό 1-2.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Λ.Πόντες): Στεφανάκος, Κουτρουμάνος, Κέβιν, Κούσας, Κάπελ, Παπάζογλου, Μάκος (78΄ Ρουσκουσέδα), Μαρκόβσκι, Μπεχαράνο, Πάουλο (75΄ Καμαρά), Ουάρντα (86΄ Βιγιαφάνες).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γ.Αναστασίου): Στιλ, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης, Νάνο, Λαγός (74΄ Σάντσεθ), Ζέκα, Πράνιτς, Νίνης (74΄ Πέτριτς), Καρέλης, Μπεργκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα