Η «σκυτάλη» στον Ευάγγελο Βενιζέλο

Στον Ευάγγελο Βενιζέλο σήμερα η σκυτάλη των διερευνητικών επαφών για το σχηματισμό κυβέρνησης συνασπισμού, μετά τις άκαρπες προσπάθειες του Αλέξη Τσίπρα που επιστρέφει την εντολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στη μια μετά το μεσημέρι. «Η πρότασή μας έχει ευρεία κοινωνική στήριξη, αλλά ασθενή κοινοβουλευτική υποστήριξη», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Τσίπρας κατά την ομιλία του στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
επισημαίνοντας ωστόσο οτι η προσπάθεια δεν τελειώνει εδώ. Εξαπέλυσε επίθεση σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, λέγοντας ότι τα δύο κόμματα του μνημονίου μιλούν τη «γλώσσα της μπλόφας».

«Στην παρούσα φάση δεν μπορούμε να καταλήξουμε σε λύση» υπογράμμισε μεταξύ άλλων μετά τη συνάντηση του με τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.  

«Με την καταγγελία της σύμβασης, ο κ. Τσίπρας δεν μου ζητά να αποσύρω την υπογραφή μου, μου ζητά να δεχθώ την έξοδο της Ελλάδας απο το ευρώ και τη χρεοκοπία της χώρας, και αυτό δεν πρόκειται να το κάνω» δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.

«Δεν υπάρχει η αναγκαία πλειοψηφία για συγκρότηση αντιμνημονιακής κυβέρνησης» σημείωσε ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμένος μετά το ραντεβού με τον κ. Τσίπρα.

Εκλογές εδώ και τώρα ζητά το ΚΚΕ κάνοντας λόγο σε ανακοίνωσή του για κοροιδία στο πλαίσιο  των διερευνητικών εντολών όπου -όπως αναφέρει -ο ένας προσπαθεί να ρίξει στον άλλον την ευθύνη για τη μη συγκρότηση κυβέρνησης συνεργασίας. 
Keywords
Τυχαία Θέματα