Η πράσινη λίστα για Μάλαγα

Τη λίστα με τους 29 ποδοσφαιριστές δήλωσε στην UEFA ο Παναθηναϊκός για τα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας με την Μάλαγα για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.Χωρίς εκπλήξεις και με τα ίδια πρόσωπα που είχαν δηλωθεί για τον προηγούμενο γύρο, ανακοινώθηκε η λίστα με τους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» για τις διπλές αναμετρήσεις με τους Ισπανούς. Ο Κουίνσι δεν βρίσκεται ανάμεσα στους 29, ωστόσο μέχρι μια μέρα πριν τη διεξαγωγή του πρώτου
ματς στην Ισπανία, οι «πράσινοι» μπορούν να προβούν σε μια και μοναδική αλλαγή. Βέβαια, ο Γκανέζος που δεν έχει συμμετάσχει στην προετοιμασία του συλλόγου, ήταν σχεδόν απίθανο να προλάβει τον πρώτο αγώνα, όμως υπάρχουν πιθανότητες να συμπεριληφθεί στο μέλλον, τουλάχιστον για τον επαναληπτικό στην Αθήνα (28/8).

Αναλυτικά, η λίστα με τους 29 ποδοσφαιριστές:
Σισοκό, Μπουμσόνγκ, Πίντο, Βιτόλο, Μαυρίας, Τοτσέ, Χριστοδουλόπουλος, Φορναρόλι, Σεϊταρίδης, Ζέκα, Σο, Μπαρμπαρούσης, Μαρίνος, Λαγός, Βύντρα, Κοτσόλης, Καρνέζης, Πετρόπουλος, Κατσουράνης, Σπυρόπουλος, Ταμπάκης, Φουρλάνος, Καπίνο, Χουχούμης, Κουσίδης, Βελάσκες, Τριανταφυλλόπουλος, Δώνης, Μαρινάκης.
Keywords
Τυχαία Θέματα