Η Π. Ψαράκη στον ΑΘΗΝΑ984

Η πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης (Ο.Ν.Α.) του Δήμου Αθηναίων, Παναγιώτα Ψαράκη, μίλησε στις 13/5 στον «ΑΘΗΝΑ 9.84», στις Νίκη Λυμπεράκη και Αγγελική Πανταλέων.

* Για το Γύρο της Αθήνας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Μαΐου, με εκκίνηση από το Παναθηναϊκό Στάδιο στις 10 το πρωί και τερματισμό στο Σύνταγμα, μεταξύ άλλων, είπε:

Δημοσιογράφος:
Ο φετινός γύρος της Αθήνας έχει και ένα επιπλέον νόημα, γιατί είναι αφιερωμένος στους Παγκόσμιους Αγώνες των Special Olympics...

Π. Ψαράκη: «Αυτό είναι αλήθεια. Στόχος μας είναι να μεταφέρουμε το μήνυμα της συμμετοχής, της συναδέλφωσης και της κοινωνικής αλληλεγγύης και της αποδοχής των ανθρώπων με αναπηρία. Η προώθηση της προσβασιμότητας των ατόμων με αναπηρία, η κοινωνική αλληλεγγύη κι αυτονομία τους, βρίσκουν την έκφραση μέσα από τέτοιου είδους εκδηλώσεις...
Είναι πολύ μεγάλη η συμμετοχή φέτος. Φαίνεται ξεκάθαρα, ότι κόσμος έχει ανάγκη από τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Απαιτούνται κινήσεις, που μας βγάζουν από την γκρίζα καθημερινότητα. Χρειάζονται κινήσεις τέτοιες, που θα καταδεικνύουν ότι όλοι μας έχουμε ανάγκη μία διαφορετική, μία καλύτερη μέρα, μια μέρα που θα μας κάνει να αποδράσουμε από τα πολλαπλά προβλήματά μας...».

«ΑΘΗΝΑ 9.84» - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Keywords
Τυχαία Θέματα