H Μαρία Τσουρή στον ΑΘΗΝΑ 984

Η διεθνής πολίστρια του Ολυμπιακού, Μαρία Τσουρή, μίλησε στον ΑΘΗΝΑ 984 και τον Επαμεινώνδα Χρήστου για το φετινό πρωτάθλημα των "ερυθρολεύκων", τα προβλήματα που ταλανίζουν τον Ερασιτέχνη, καθώς και την εθνική ομάδα.
Η Μαρία Τσουρή αναφέρθηκε:
Στην κατάκτηση του τίτλου από τον Ολυμπιακό: "Το πρωτάθλημα ήταν
πολύ σημαντικό για μας. Ο σημαντικότερος λόγος που το κατακτήσαμε οφείλεται στο γεγονός ότι είμαστε πολύ δεμένη και αγαπημένη ομάδα και φίλες μεταξύ μας. Καταφέραμε μ' αυτή τη φιλία και τη σχέση μας να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόβλημα που είχαμε φέτος."
Στα προβλήματα του ερασιτεχνικού αθλητισμού: "Ο Ερασιτέχνης περνάει μεγάλη κρίση σε όλα τα αθλήματα και υπάρχουν μεγάλα οικονομικά προβλήματα, τα οποία είναι πολύ δύσκολο να ξεπεραστούν επειδή έχουν μείνει υπολείμματα και χρέη από προηγούμενα χρόνια. Οπότε, αν αυτά δεν εξαλειφθούν, πιστεύω ότι σιγά σιγά ο ερασιτεχνικός αθλητισμός θα  εκλείψει."
Στο επίπεδο του ελληνικού γυναικείου πόλο: "Βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο τόσο σε πανευρωπαϊκό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι εθνικές μας ομάδες κάθε χρόνο πρωταγωνιστούν. Ειδικά το γυναικείο πόλο έχει φέρει άπειρες επιτυχίες."
Στην απόφασή της να απέχει το καλοκαίρι από την εθνική ομάδα: "Νιώθω έντονη σωματική και ψυχολογική κούραση. Συνεπώς, πιστεύω ότι δεν μπορώ να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των συμπαικτριών μου και του προπονητή μου, με τον οποίο έχω ήδη συζητήσει. Αν είμαι στην κατάλληλη φόρμα και μπορώ να ανταποκριθώ, θα βρίσκομαι του χρόνου στην εθνική ομάδα."
Στους στόχους της: "Ο μεγαλύτερος στόχος είναι να πάμε του χρόνου στους Ολυμπιακούς Αγώνες."
Keywords
Αναζητήσεις
μαρίας τσουρή, μαρία τσουρή
Τυχαία Θέματα