Η ώρα του τελικού

Ατρόμητος και Ολυμπιακός διασταυρώνουν απόψε στις 8 και μισή στο ΟΑΚΑ τα ξίφη τους, στον 70ο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Στόχος των «ερυθρολεύκων» να σηκώσουν την κούπα και να ολοκληρώσουν με νταμπλ τη δεύτερη σεζόν του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο τους, ενώ για τους Περιστεριώτες ο δεύτερη σερί σεζόν

τελικός, αν τον κερδίσουν, θα είναι μια καλή ευκαιρία για να δηλώσουν συμμετοχή στο κλαμπ των «μεγάλων» (κάτι που δικαιολογείται και από τις εμφανίσεις τους στο πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια.

Τα δυο αντίπαλα στρατόπεδα εμφανίζονται πανέτοιμα για το μεγάλη «μάχη», αν και αμφότερα έχουν σημαντικές απουσίες που θα πρέπει να ξεπεράσουν. Από τους Πειραιώτες θα λείπει το "μυαλό" και φέτος της ομάδας, ο Αριέλ Ιμπαγάσα, που δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Τη ίδια ώρα ο Γιώργος Δώνης στον Ατρόμητο δεν μπορεί να υπολογίζει στον Κώστα Γιαννούλη, που αποτελεί βασικό στέλεχος της άμυνάς του.

Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα ξεκινήσει με τους Κάρολ κάτω από τα δοκάρια, τον Τοροσίδη στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Χολέμπας στο αριστερό και τους Αβραάμ-Μέλμπεργκ στο κέντρο. Μανιάτη, Ορμπάιθ και Μακούν θα βρεθούν στα χαφ. ενώ Αμπντούν και Μιραλάς στις δύο πτέρυγες, με τον Τζεμπούρ στην κορυφή.

Από την άλλη, την αρχική 11αδα του Ατρομήτου θα συνθέτουν πιθανότατα οι Ιτάνζ (τέρμα), Σκόνδρας (δεξί άκρο άμυνας), Νάστος (αριστερό), Φυτανίδης και Τόμας (κέντρο άμυνας), Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Σφακιανάκη (μεσαία γραμμή), Μήτρογλου (κορυφή) και Μπρίτο, Τάτος (πτέρυγες).

Δρακόντεια θα είναι τα μέτρα ασφαλείας υπό το φόβο επανάληψης των επεισοδίων, που σημάδεψαν τον περσινό τελικό.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Ηλίας Σπάθας του συνδέσμου Πειραιά. Για βοηθούς του θα έχει τον Δημήτρη Σαραϊδάρη και τον Λεωνίδα Βασιλειάδη. Χρέη τέταρτου διαιτητή θα εκτελέσει ο Αθανάσιος Γιάχος του συνδέσμου Χίου, ενώ παρατηρητής του τελικού ορίστηκε ο Μιχάλης Καλαθενός.

Keywords
Τυχαία Θέματα