IEK Αιτήσεις για εξετάσεις πιστοποίησης

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 27/4/2012

Από τις 30 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου θα πρέπει να καταθέσουν αιτήσεις και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά όσοι απόφοιτοι ΙΕΚ θέλουν να συμμετάσχουν στις Εξετάσεις Πιστοποίησης Επαγγελματικής Κατάρτισης.

Όπως ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) δικαίωμα υποβολής αίτησης συμμετοχής στις εξετάσεις έχουν
οι απόφοιτοι δημοσίων και ιδιωτικών ΙΕΚ όλων των ειδικοτήτων, που έχουν λάβει τη Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΒΕΚ) έως τις 31/12/2011. Ειδικά για την ειδικότητα «Εκπαιδευτής υποψηφίων οδηγών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών», δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις έχουν όσοι έλαβαν την προβλεπόμενη ΒΕΚ έως τις 31/12/2011, καθώς και οι διπλωματούχοι μηχανικοί ΕΜΠ ή άλλης ισότιμης σχολής, μέλη του ΤΕΕ, καθώς και οι απόφοιτοι ΑΤΕΙ, τμημάτων Μηχανολογίας, Ηλεκτρολογίας και Οχημάτων. Οι απόφοιτοι ΙΕΚ υποβάλλουν την αίτηση ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του ΕΟΠΠΕΠ στη διεύθυνση (www.eoppep.gr) και την καταθέτουν σε έντυπη μορφή μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.
Keywords
Αναζητήσεις
ιεκ άλφα μεσολογγίου
Τυχαία Θέματα