Η μάχη των Αυτοδιοικητικών

Μάχη για την πρωτιά της δημαρχίας σε Αθήνα, Πειραιά αλλά και Θεσσαλονίκη. «Οι Αθηναίοι και οι Αθηναίες με την ψήφο τους κρίνουν το μέλλον της πρωτεύουσας της χώρας», δήλωσε μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Καμίνης.

Ο κ. Καμίνης ψήφισε λίγο πριν τις 10 το πρωί, συνοδευόμενος από την οικογένειά του.

Γ.ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ

«Η Αθήνα σήμερα ολοκληρώνει το μεγάλο βήμα που έκανε την προηγούμενη Κυριακή», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

Κάλεσε τους Αθηναίους και τις Αθηναίες και ιδιαίτερα τους νέους και τις νέες, να χρησιμοποιήσουν «τη μεγάλη δύναμη που έχει η ψήφος τους να φέρουν τη μεγάλη αλλαγή».

Γ.ΜΩΡΑΛΗΣ

Την πεποίθηση ότι «μια καινούρια μέρα για τον Πειραιά αρχίζει σήμερα» εξέφρασε ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, εξερχόμενος του εκλογικού τμήματος.

Οι Πειραιώτες και οι Πειραιώτισσες «γυρίζουν στη πλάτη στο χθες, στη διχόνοια, στη μιζέρια. Ψηφίζουν ανατροπή και χαμόγελο για τους πολίτες», δήλωσε ο κ. Γιάννης Μώραλης.

Β.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Στιγμή «απόλυτης δημοκρατίας», χαρακτήρισε τις εκλογές ο δήμαρχος Πειραιά και εκ νέου υποψήφιος, Βασίλης Μιχαλολιάκος, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος. Όπως είπε, είναι η στιγμή που ο πολίτης, παίρνει στα χέρια του την τύχη της πόλης του.

«Είναι η στιγμή που όλοι είμαστε είσοι. Την ώρα που ψηφίζουμε και την ώρα που φεύγουμε από τη ζωή» δήλωσε ο κ. Μιχαλολιάκος.

Εξέφρασε την ευχή πως οι εκλογές θα αναδείξουν το καλύτερο για τον τόπο, για την περιφέρεια και για μια Ευρώπη «που θα παίρνει υπόψη της τον άνθρωπο και κυρίως το φτωχό άνθρωπο».

Απαντώντας σε ερώτηση για την εκλογική μάχη στην εβδομάδα που μεσολάβησε από τον πρώτο μέχρι το δεύτερο γύρο των εκλογών, περιορίστηκε να δηλώσει «καλή επιτυχία στη δημοκρατία».

Γ.ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ

«Ασκήσαμε την υποχρέωση και το δικαίωμα μας, εγώ ψήφισα τον εαυτό μου», δήλωσε μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, εκφράζοντας την αισιοδοξία τους για θετικό αποτέλεσμα.

«Είναι η πρώτη φορά που έχουμε τριπλή εκλογή, τριών διαφορετικών σημασιών εκλογές» ανέφερε ο κ. Μπουτάρης.

ΣΤ.ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ

«Την ιστορία του τόπου μας την γράφουμε εμείς οι ίδιοι. Με σταθερότητα, φως και αλήθεια συμμετέχουμε όλοι σε αυτή την αποστολή» δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Σταύρος Καλαφάτης.

Ο κ. Καλαφάτης προσήλθε για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10 το πρωί

Keywords
Τυχαία Θέματα