Στις κάλπες και οι περιφεριάρχες

«Σήμερα μιλούν οι πολίτες, με ψήφο ευθύνης αποφασίζουν για τον επόμενο περιφερειάρχη, για το μέλλον της Αττικής», δήλωσε ο υποψήφιος για την Περιφέρεια της Αττικής, Γιάννης Σγουρός.

«Καλών του πολίτες να έρθουν στις κάλπες», είπε ο κ. Σγουρός σε δήλωσή του μετά την άσκηση τοου εκλογικού τους δικαιώματος.

Ρ.ΔΟΥΡΟΥ
«Εμείς οι πολίτες μπορούμε να πάρουμε οι πολιτες τις ζωές μας πίσω στα χέρια μας», δήλωσε η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, μετά την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, τόνισε πως αν δεν ήταν αισιόδοξη αλλά και

«πεισματάρα» ότι οι πολίτες μπορούν να πάρουν πίσω τις ζωές τους, τότε δε θα είχε μπει επικεφαλής «μιας τέτοιας σπουδαίας παράταξης».

Η κ. Δούρου, ευχαρίστησε τους δικαστικούς αντιπροσώπους και τις εφορευτικές επιτροπές, που όπως είπε έχουν να αντιμετωπίσουν μια νέα διαδικασία με τρεις κάλπες.

Ι.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

«Οι εκλογές αυτές είναι πάρα πολύ κρίσιμες. Κάνω έκκληση στον κόσμο να έρθει να ψηφίσει», είπε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Ιωαννίδης.

Ο κ. Ιωαννίδης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα λίγο μετά τις εννέα το πρωί στη Θεσσαλονίκη.

A.TΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ

«Σήμερα συμμετέχουμε, δεν απέχουμε. Ο καθένας ξεχωριστά, αλλά και όλοι μαζί, με την ψήφο μας αποφασίζουμε για τον τόπο μας. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας, όλοι μαζί γινόμαστε ένα για να πάμε την Κεντρική Μακεδονία μπροστά», δήλωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, εξερχόμενος του εκλογικού τμήματος όπου ψήφισε.

Ο κ. Τζιτζικώστας άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στις 10 το πρωί στο δημοτικό σχολείο Βραχιάς του δήμου Δέλτα, Θεσσαλονίκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα