«Η κυβέρνηση να κάνει τη δουλειά της»

Επίθεση στην κυβέρνηση, αλλά και στην παράταξη της Ανοιχτής Πόλης για την οικονομική κατάσταση και για τους πρόσφατους βανδαλισμούς στην πρωτεύουσα εξαπέλυσε ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

Μιλώντας στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο κ. Καμίνης τόνισε ότι ορισμένοι κυρίως από την παράταξη της Ανοιχτής Πόλης δίνουν την εντύπωση ότι δεν έχουν συνειδητοποιήσει τη αλλαγή που έχει επέλθει μετά τις 25 Ιανουαρίου.

«Έχουμε μια νέα κυβέρνηση που είναι υποχρεωμένη να φυλάξει τα σύνορα, να προστατεύει τα δημόσια

κτίρια, να φροντίζει να υπάρχουν ανθρώπινες συνθήκες κράτησης των παράτυπων μεταναστών, να προστατεύει τους πολίτες και να διασφαλίζει την ευνομία στην πόλη, ανέφερε ο Δημαρχος Αθηναίων σημειώνοντας ότι η περίοδος του 4% και γενικώς η επί παντός επιστητού διαμαρτυρία έχει περάσει.

Κλείνοντας ο κ. Καμίνης επεσήμανε ότι δεν πρόκειται να ζητήσει προσλήψεις, αλλά ούτε και θα επιδίδεται στο σπορ της διαρκούς διαμαρτυρίας, όπως δεν το έκανε και με την προηγούμενη κυβέρνηση.
«Την ώρα που η κυβέρνηση ξύνει τον πάτο του βαρελιού κάποιοι χαϊδεύουν αυτιά και μας καλούν να προσλάβουμε υπαλλήλους«, τόνισε ο κ.Καμίνης και πρόσθεσε πως «η χώρα είναι στο χείλος του γκρεμού, τα ψέματα τελείωσαν και η κυβέρνηση πρέπει να κάνει τη δουλειά της».

Keywords
Τυχαία Θέματα