«Γκολ στη φτώχεια» η Σουπερλίγκα

Μήνυμα κατά της φτώχειας και παράλληλα συμπαράστασης και αλληλεγγύης θα στείλει η Εθνική ομάδα των Αστέγων σε συνεργασία με την Σούπερλίγκα.

Η κίνηση αυτή θα γίνει μάλιστα ενόψει και της αναχώρησης της αποστολής για το 10ο Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων που θα διεξαχθεί στο Μεξικό με τη συμμετοχή 68 χωρών.

Με κεντρικό σύνθημα «Γκολ στη φτώχεια» λοιπόν, άστεγοι, πρόσφυγες και άτομα πρώην εξαρτημένα από ψυχότροπες ουσίες, συνάνθρωποί μας που βρέθηκαν στο περιθώριο της κοινωνίας, θα μπουν στα γήπεδα έχοντας

διπλό στόχο: να κερδίσουν το παγκόσμιο κύπελλο αστέγων αλλά κυρίως, να ξανακερδίσουν τις ίδιες τους τις ζωές.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων είναι ένας κορυφαίος αθλητικός μα πρωτίστως κοινωνικός θεσμός που διεξάγεται κάθε χρόνο με την υποστήριξη, μεταξύ άλλων, της ΟΥΕΦΑ και του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

Ο πρόεδρος της Super League  Γιάννης Μώραλης δήλωσε: «Η Super League στέκεται για ακόμα μία φορά αρωγός στην προσπάθεια της Εθνικής Ομάδας Αστέγων και έχει ως πρόθεση να αγκαλιάσει κάθε παρόμοια προσπάθεια κοινωνικής ευαισθητοποίησης σε σχέση με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλοί συνάνθρωποί μας.

Ο συγκεκριμένος θεσμός, με την υποστήριξη και της UEFA, αναδεικνύει τα προβλήματα και τον αγώνα που δίνουν, ενισχύοντας την προσπάθεια επανένταξης τους στην κοινωνία. Με ιδιαίτερη χαρά αγκαλιάζουμε τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ομάδας Αστέγων, στέλνοντάς τους μήνυμα αλληλεγγύης και σεβασμού.

Είμαστε βέβαιοι, ότι οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., θα στηρίξουν και εκείνοι με το χειροκρότημά τους αυτή την προσπάθεια».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γκολ, Σουπερλίγκα,gkol, souperligka