Γκολ πρόκρισης

Η Λοκομοτίβα νίκησε 2-1 τον ΠΑΟΚ στο Ζάγκρεμπ, με τον "δικέφαλο" να πετυχαίνει το πολύτιμο εκτός έδρας γκολ με τον Μακ στο 91'. Ντεμπούτο με ήττα και 3-5-2 για τον Ίγκορ Τούντορ.

Άσχημα ξεκίνησε την σεζόν ο ΠΑΟΚ, καθώς ηττήθηκε με 1-2 από την Λοκομοτίβα στο Ζάγκρεμπ και κινδυνεύει να αποκλειστεί από τον Ιούλιο από την Ευρώπη, στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Τα
πράγματα πάντως θα ήταν πολύ χειρότερα αν δεν είχε καταφέρει ο "δικέφαλος" να πετύχει το πολύτιμο εκτός έδρας γκολ με τον Μακ στο 91', έπειτα από την εξαιρετική πάσα του Μυστακίδη!

Ο Μάρκο Κόλαρ άνοιξε το σκορ στο 30ό λεπτό με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου έκανε 2-0 ο Φράνκο Αντριάσεβιτς με κεφαλιά στην "καρδιά" της ελληνικής άμυνας, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Στάδιο Kranjčevićeva"

Διαιτητής: Γιούρι Μοζαρόβσκι (Ουκρανία)

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ: Ζελένικα, Μπάρτολετς, Μρτσέλα, Πρένγκα, Μπρούτσιτς, Λέκο, Αντριγιάσεβιτς, Μπέγκονια, Σόβσιτς (93' Τσάπαν), Κόλαρ (65' Ντόλεζαλ), Μάριτς (73' Μίσιτς).

ΠΑΟΚ (3-5-2): Όλσεν, Μιγκέλ Βίτορ, Ρικάρντο Κόστα, Τζαβέλλας, Τζιόλης (61' Μαντούρο), Κάτσε, Σκόνδρας (79' Ρατς), Κίτσιου, Πέλκας, Σαλπιγγίδης (68' Μυστακίδης), Μακ.

Γκολ: 30' Κόλαρ, 45'+1' Αντριάσεβιτς / 90'+1 Μακ

Κάρτες: 16' Αντριάσεβιτς, 50' Μπαρτόλετς / 82' Τζαβέλλας

Αποβολές: -
Keywords
Τυχαία Θέματα