Γκάφα ολκής του Μπερλουσκόνι

Την υποστήριξή του... στον υποψήφιο της Αριστεράς έδωσε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος πήγε κατά λάθος σε προεκλογική συγκέντρωση του υποψηφίου του κόμματος Ρέντσι για τη θέση του δημάρχου της πόλης Σεγκράτε.

Συγκεκριμένα, ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, που πραγματοποιεί προεκλογική εκστρατεία ενόψει των τοπικών εκλογών που διεξάγονται την Κυριακή στην Ιταλία, έφθασε το βράδυ της Παρασκευής, περιστοιχισμένος από έξι σωματοφύλακες, σε μία πλατεία όπου νεαροί υποστηρικτές του Πάολο Μικέτι είχαν οργανώσει γιορτή.

Ο Μπερλουσκόνι περπάτησε για λίγα λεπτά

ανάμεσα στους συγκεντρωμένους, ρώτησε το όνομα του υποψηφίου και φώναξε "εσείς οι νέοι, υπολογίζω σε εσάς, ψηφίστε όλοι τον Πάολο".

Όμως υποψήφια του Forza Italia είναι η Τέτσλα Φρασκίνι που την ώρα εκείνη πραγματοποιούσε τη δική της συγκέντρωση σε αίθουσα του δημαρχείου. Το... λάθος αντιλήφθηκε κάποιος από το περιβάλλον του Μπερλουσκόνι και έφυγαν αμέσως..

"Με τη στήριξη του Καβαλιέρε, μπορώ να πω ότι έχω κερδίσει" σχολιάζει ο Πάολο Μικέλι με ειρωνικό τόνο, σε μήνυμα που ανάρτησε στο Facebook

Keywords
Τυχαία Θέματα