Φθηνές αγορές

Με τις εναλλακτικές αγορές, τα στοκάδικα, τα καταστήματα που πωλούν ρούχα και αντικείμενα από δεύτερο χέρι και τα εκπτωτικά πολυκαταστήματα ασχολείται σήμερα η έρευνα του Αθήνα 9.84 για τις φθηνές αγορές.

Τη νέα έρευνα του Αθήνα 984 που παρουσιάζεται καθημερινά αυτή την εβδομάδα στην εκπομπή της Νόνης Καραγιάννη «Αθήνα σήμερα», επιμελήθηκαν η Μαρία Παύλου και η Λουκία
Σανιδά.

Άνθηση παρουσιάζουν τον τελευταίο καιρό τα καταστήματα που πουλάνε προϊόντα φθηνότερα κατά 5 με 10% από τα σούπερ μάρκετ. Προσφέρουν ελληνικά προϊόντα : χαρτικά, πλαστικά, απορρυπαντικά και είδη συσκευασίας. Ο Στέλιος Καρδάρας ιδιοκτήτης μίας τέτοιας αποθήκης στο Νέο Ηράκλειο μίλησε στον 9.84 για τα προϊόντα που πουλάει και για την αύξηση της πελατείας του εν μέσω κρίσης.

Ολοένα και περισσότεροι καταναλωτές στρέφονται στα μεταχειρισμένα και από δεύτερο χέρι είδη. Ο Αθήνα 9.84 είχε παρουσιάσει το Μικρό Μουσείο στο Μεταξουργείο σε άλλη έρευνα και σήμερα επιστρέφει σε αυτό, καθώς αποτελεί το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού του είδους αγοράς και μάλιστα σε ποικιλία ειδών. Για το Μικρό Μουσείο μίλησε στον Αθήνα 9.84 η Χριστίνα Τριχά.
Keywords
Τυχαία Θέματα