Φερέιρα: Δεν δείξαμε...

Σκληρή κριτική απο τον προπονητή του Παναθηναϊκού Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός πριν απο την έναρξη της σημερινής προπόνησης στην Παιανία μίλησε στους ποδοσφαιριστές για τον τρόπο που -ουσιαστικά χάθηκε- το πρωτάθλημα για την ομάδα του, αλλά και για την υποχρεωτική... προσπάθεια πέραν τούδε για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης. "Παλέψαμε αλλά στο κρίσιμο σημείο δεν

καταφέραμε να κάνουμε αυτό που έπρεπε. Δεν δείξαμε ότι θέλουμε πολύ αυτό το πρωτάθλημα, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε όταν έπρεπε αλλά στα κρίσιμα σημεία υπήρχαν αποφάσεις από τους διαιτητές που μας κόστισαν και μας στέρησαν την ευκαιρία να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο αλλά και άλλοι παράγοντες. Δεν ήμασταν ομάδα στα τελευταία παιχνίδια. Δεν ξέρω τι άλλαξε. Σίγουρα, όμως, ήταν μια δύσκολη κατάσταση αυτή που ζήσαμε, παλέψαμε κόντρα σε όλους και σε όλα, χάσαμε τελικά το πρωτάθλημα αλλά η χρονιά δεν τελειώνει εδώ. Αυτό πρέπει να το έχετε καλά μέσα στο μυαλό σας και να μην το ξεχνάτε ούτε στιγμή» είπε αρχικά και συνέχισε: «Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλος σύλλογος και από την στιγμή που δεν μπορούμε να κατακτήσουμε τον τίτλο οφείλουμε να δώσουμε μάχη για την δεύτερη θέση. Ήμουν εδώ και πέρυσι, όπως και οι περισσότεροι από εσάς, και θυμάστε τι έγινε μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Δεν επιτρέπεται να υπάρξει ξανά η ίδια εικόνα. Δεν επιτρέπεται να παρατήσουμε το πρωτάθλημα και να δείξουμε αδιαφορία. Οφείλετε, πρώτα από όλα για τον εαυτό σας και φυσικά για την ομάδα, να παλέψετε μέχρι το τέλος και να δείξετε ποιοι είστε».
* Μετά τα λεγόμενα του Ζεσουάλδο Φερέιρα, πήραν τον λόγο οι εκ των αρχηγών, Κώστας Κατσουράνης και Γιόσου Σαριέγκι. Τόσο ο Έλληνας μέσος όσο και ο Βάσκος αμυντικός ανέλαβαν τις ευθύνες που αναλογούν στους ποδοσφαιριστές και ξεκαθάρισαν πως θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να μην χαθεί και η δεύτερη θέση.

Keywords
Τυχαία Θέματα