Έξοδος με βροχές και απεργίες

Υπό βροχή η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα καθώς σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία ο άστατος καιρός και οι βροχοπτώσεις θα συνεχιστούν μέχρι και το Μ. Σάββατο. Οι Σιδηροδρομικοί εξήγγειλαν 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες από το Μεγάλο Σάββατο έως τη Δευτέρα του Πάσχα, ενώ ματαιώσεις αναμένονται

σε πολλά δρομολόγια της Μεγάλης Παρασκευής. Από σήμερα, στο μεταξύ, τίθενται σε ισχύ τα έκτακτα μέτρα της Τροχαίας στα εθνικά οδικά δίκτυα, με απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών άνω του 1,5 τόνου σήμερα στο ρεύμα εξόδου από τις 3 το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ.

Την ίδια ώρα, αυξημένη είναι η κίνηση στους σταθμούς των ΚΤΕΛ της Αθήνας εδώ και μέρες, ωστόσο θα εξυπηρετηθεί και ο επιβάτης της τελευταίας στιγμής, καθώς τα δρομολόγια μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο θα ενισχύονται ανάλογα με την επιβατική κίνηση.

Ο υπεύθυνος του σταθμού των ΚΤΕΛ Λιοσίων Δημήτρης Κολυνδρίνης, μιλώντας στην Καλλιόπη Ασλανίδου, τόνισε ότι η κίνηση, αν και αυξημένη, διενεργείται ομαλά.

Τα τελευταία ψώνια για το πασχαλινό τραπέζι, μπορούν να προμηθευτούν έως το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου οι καταναλωτές.

Σήμερα καταστήματα και σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά έως τις 9 το βράδυ, αύριο θα ανοίξουν στη 1.00 μετά το μεσημέρι και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα και το Μ. Σάββατο θα ανοίξουν στις 9 το πρωί και θα κλείσουν στις 3 μετά το μεσημέρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα