Έξω και από το Λιγκ Καπ

Δεν έχει τελειωμό ο φετινός... κατήφορος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο εφιάλτης για τους Μπέμπηδες που μοιάζουν πια εκτροχιασμενοι, στην Αγγλία. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες και αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League "κατάφερε" να αποκλειστεί και από το Λιγκ Καπ αφού ηττήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι από τη Σάντερλαντ. Οι "κόκκινοι διάβολοι" οδήγησαν το παιχνίδι στην παράταση χάρη σε

τέρμα του Εβανς από το 37' αλλά στο 119' δέχθηκε την ισοφάριση από τον Μπάρνσλεϊ. Στην επόμενη φάση, όμως, η Γιουνάιτεντ κατάφερε να κάνει το 2-1 και να πάει το παιχνίδι στα πέναλτι.

Εκεί, όμως, οι Γουέλμπεκ, Γιανουζάι, Τζόουνς και Φάμπιο δεν κατάφεραν να βρουν στόχο (μόνο ο Φλέτσερ τα κατάφερε) με αποτέλεσμα να έρθει ο αποκλεισμός.

Υπενθυμίζουμέ ότι η Γιουνάιτεντ έχει αποκλειστεί ήδη και απο το κύπελλο Αγγλίας, ενώ είναι 14 βαθμούς μακριά απο την κορυφή (Άρσεναλ) στο πρωτάθλημα. Τραγωδία...

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Ράφαελ, Μπάτνερ (85' Εβρά), Κάρικ (94' Τζόουνς), Σμόλινγκ, Έβανς, Γιανουζάι, Φλέτσερ, Ερνάντεζ, Γουέλμπεκ, Καγκάβα (61' Βαλέντσια).

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Μανόνε, Μπάρντσλεϊ, Αλόνσο, Κάτερμολ (82' Γκάρντνερ), Ο' Σέι, Μπράουν, Τζόνσον, Κι, Φλέτσερ, Κόλμπακ, Μπορίνι (86' Άλτιντορ).

Keywords
Τυχαία Θέματα