Εθνική Ελλάδας...μέσω Περού!

Ο Φερνάντο Σάντος πρόκειται να ανακοινώσει στις 19 του μήνα την αποστολή της εθνικής για το Μουντιάλ της Βραζιλίας, αλλά ιστοσελίδα από το Περού, μπήκε στο μυαλό του και αποκάλυψε τα σχέδια του Πορτογάλου τεχνικού!

Το σάιτ «depor.pe» φέρνει στο φως της δημοσιότητας τους 29 παίκτες που βρίσκονται στην προεπιλογή της «γαλανόλευκης» με ιδιαίτερη αναφορά στον Κώστα Μήτρογλου. Επίσης, χαρακτηρίζεται ως έκπληξη η απουσία του Κυριάκου Παπαδόπουλου αλλά και του Χάρη Μαυρία!

Οι ποδοσφαιριστές που φέρεται να έχει
επιλέξει ο Σάντος, σύμφωνα με τους Περουβιανούς, είναι οι:

Τερματοφύλακες: Τζόρβας (Απόλλων Σμύρνης), Σηφάκης (Ατρόμητος), Καρνέζης (Γρανάδα), Γλύκος (ΠΑΟΚ), Καπίνο (Παναθηναϊκός)

Αμυντικοί: Αβραάμ Παπαδόπουλος, Σιόβας, Μανωλάς (Ολυμπιακός), Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Μανιάτης, Χολέμπας (Ολυμπιακός), Τζαβέλλας (ΠΑΟΚ), Βύντρα (Λεβάντε), Τοροσίδης (Ρόμα)

Μέσοι: Τζιόλης (Καϊζέρισπορ), Σάμαρης (Ολυμπιακός), Κατσουράνης (ΠΑΟΚ), Καραγκούνης (Φούλαμ), Ταχτσίδης (Τορίνο), Νίνης (ΠΑΟΚ), Φετφατζίδης (Τζένοα), Φορτούνης (Καϊζερσλάουτερν), Χριστοδουλόπουλος και Κονέ (Μπολόνια)

Επιθετικοί: Δημήτρης Παπαδόπουλος (Ατρόμητος), Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ), Σαμαράς (Σέλτικ), Μήτρογλου (Φούλαμ) και Γκέκας (Κόνιασπορ)
Keywords
Τυχαία Θέματα