Εσωκομματικό μήνυμα από τον Αλέξη Τσίπρα

Υπερασπιζόμενος το σχέδιό του για άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ προς όλες τις δυνάμεις που επιθυμούν την ανατροπή της σημερινής κυβέρνησης, ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής να στηρίξουν την επιλογή αυτή, δίχως να προβάλλουν προσχηματικές αντιρρήσεις ότι το κόμμα χάνει τον ιδεολογικό του προσανατολισμό και τον ριζοσπαστικό του χαρακτήρα. Με τη φράση, "δε θα ανεχθώ να λένε κάποιοι ότι οδηγούμε το λαό
σε νέες Βάρκιζες", ο κ. Τσίπρας απηύθυνε αυστηρή προειδοποίηση στους εσωκομματικούς του επικριτές λέγοντας χαρακτηριστικά, "να τελειώνει αυτή η πλάκα".

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη δευτερολογία του, εξήγησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πλέον είναι το μεγάλο σπίτι της Αριστεράς και πρέπει να έχει ανοιχτές τις πόρτες και τα παράθυρα απέναντι στο 1,5 εκατομμύριο ψηφοφόρους που τον στηρίζουν, αλλά και στους εκατοντάδες χιλιάδες που αμφιταλαντεύονται.

Τέλος, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο χώρο της Κεντροαριστεράς, άφησε να εννοηθεί ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ επιδείξει αδιαφορία για ότι συμβαίνει, τότε αυτό θα είναι σε βάρος του κόμματος.

Οι δαγκάνες της Κεντροαριστεράς θα πέσουν αν την αφήσουμε να ανασυγκροτηθεί, είπε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα