Ερωτηματικό το αμυντικό δίδυμο

Οι δέκα από τις έντεκα θέσεις έχουν ήδη "κλειδώσει"για την 11αδα που θα παρατάξει ο Τραϊανός Δέλλας στο αποψινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Το μοναδικό του δίλημμα είναι στο αν θα ξεκινήσει το παιχνίδι ο Άνταμ Τζανετόπουλος, ο οποίος το Σάββατο πήρε ανάσες, ή ο Βασίλης Λαμπρόπουλος. Στη χθεσινή δοκιμή, φάνηκε να έχει προβάδισμα ο δεύτερος, όμως ο τεχνικός της Ένωσης έχει δείξει ότι προτιμά την ηρεμία και τη σιγουριά της πάσας του

πρώτου. Από εκεί και πέρα ο Ανέστης επιστρέφει κάτω από τα γκολπόστ, ο Μπακάκης στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Σοϊλέδης στο αριστερό. Αδιαπραγμάτευτη είναι η συμμετοχή του Κολοβέτσιου, όπως και των Γιόχανσον και Ανάκογλου στις θέσεις των δύο αμυντικών μέσων.Στο δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής τριπλέτας θα βρίσκεται ο Πλατέλλας, στο αριστερό ο Μπαρμπόσα, ενώ ρόλο επιτελικού χαφ θα έχει ο Μάνταλος. Τέλος στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Αραβίδης.

Από τους υπόλοιπους δέκα που έχει στη διάθεση του ο Δέλλας-Βούρας, Γροντής, Πεταυράκης, Σαρρής, Ρόβας, Κορδέρο, Μ. Ντούνης, Ζόριτς, Ντακόλ και Κρισάντους-θα κόψει τέσσερις από την αποστολή.

Keywords
Τυχαία Θέματα