Επιβεβαιώνει η μάνατζερ του Σουμάχερ

Την παραδοχή ότι ο Μίχαελ Σουμάχερ αφυπνίζεται σταδιακά από το τεχνητό κώμα στο οποίο βρίσκεται εδώ και ένα μήνα, έκανε η μάνατζερ του, Ζαμπίνε Κεμ.

Μία μέρα μετά την διαρροή της πληροφορίας από την «Equipe» κι ενώ χθες η ίδια είχε διαψεύσει με κατηγορηματικό τρόπο την -ευχάριστη- είδηση.

«Η οικογένεια του Μίχαελ Σουμάχερ ζητά ξανά να σεβαστείτε τις προσωπικές της στιγμές και το ιατρικό απόρρητο, ώστε να μην αποσπάτε το ιατρικό επιτελείο από τις προσπάθειες που κάνουν να αναρρώσει ο Μίχαελ.

Παράλληλα, η οικογένεια θα ήθελε να εκφράσει την ειλικρινή της εκτίμηση για τη συμπάθεια που λαμβάνει από κάθε άκρη του κόσμου.

Η νάρκωση του Μίχαελ μειώνεται σταδιακά ώστε να αρχίσει η διαδικασία αφύπνισής του, που όμως μπορεί να απαιτήσει πολύ χρόνο.

Για την προστασία της οικογένειας, είχε συμφωνηθεί απ' όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, να ανακοινωθεί αυτή η πληροφορία όταν η διαδικασία θα ολοκληρωνόταν.

Σημειώνουμε πως δεν θα υπάρξει περαιτέρω ενημέρωση», ανέφερε η Ζαμπίνε Κεμ, συμπληρώντας προς τους δημοσιογράφους πως η κατάσταση του Σούμι παραμένει σταθερή.

Keywords
Τυχαία Θέματα