Επίθεση Μαραντόνα σε Πελέ, Μπεκενμπάουερ

Με βαριές εκφράσεις απάντησε ο Ντιέγκο Μαραντόνα στις απόψεις των Πελέ και Μπεκενμπάουερ σχετικά με την ποινή που επιβλήθηκε στον Λουίς Σουάρες.

Τόσο ο Βραζιλιάνος «μάγος», όσο και ο κορυφαίος αμυντικός που ανέδειξε ποτέ το γερμανικό και ίσως το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, συμφώνησαν με την απόφαση της FIFA να επιβάλλει στον Ουρουγουανό στράικερ ποινή αποκλεισμού 9 αγωνιστικών από την εθνική και 4 μήνες μακριά από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα.

Οι θέσεις τους εξόργισαν τον Αργεντινό θρύλο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ο οποίος με δηλώσεις του

στον τηλεοπτικό σταθμό της πατρίδας του, «Telesur» απάντησε με άκρως καυστικά σχόλια κατά των δύο προαναφερθέντων. «Οι άνθρωποι αυτοί είναι χαζοί. Άφησαν το μουσείο για να πουν ηλίθια πράγματα και να εκτελέσουν εντολές από το αφεντικό της FIFA (Σεπ Μπλάτερ). Πρόκειται για δύο προσωπικότητες που επέτρεψαν την σαρκοφάγο και υπηρετούν την FIFA, αλλιώς θα καταδικαστούν στο τέλος του μήνα. Τρελαίνομαι με αυτούς τους ανθρώπους που προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα».

Πρόσθεσε ακόμη ότι θα ήταν προτιμότερο γι' αυτούς να μην κρίνουν τέτοιες ενέργειες, διότι «...θα έπρεπε να είναι πιο φειδωλοί. Ο Πελέ έχει τραυματίσει αρκετούς ποδοσφαιριστές, ενώ ο Μπεκενμπάουερ μπορούσε ακόμα και να σε σκοτώσει με τους αγκώνες του», είπε ακόμη ο «Ντιεγκίτο».

Keywords
Τυχαία Θέματα