Ανακοίνωσε σύμπραξη ως ανεξάρτητη με ΛΑΕ

Την απόφαση της να συμπράξει ως ανεξάρτητη με τη Λαϊκή Ενότητα ενόψει των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου ανακοίνωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ. Η κα Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στους δανειστές και στον Αλέξη Τσίπρα. «Η χώρα οδηγείται σε εκλογές

όχι γιατί η κυβέρνηση παραβίασε τη λαϊκή εντολή, αλλά προκειμένου να μπορεί να συνεχίσει να την παραβιάζει» τόνισε και πρόσθεσε ότι ο παραιτηθείς πρωθυπουργός και το επιτελείο του, ανέλαβαν να διαλύσουν τον ΣΥΡΙΖΑ, το μοναδικό ανάχωμα -όπως είπε- στο σχέδιο υποδούλωσης της χώρας.

Η κ. Κωνσταντοπούλου υποστήριξε ότι η Λαϊκή Ενότητα (ΛΑΕ) αποτελεί το πρώτο ανάχωμα εναντίον εκείνων που προσπαθούν με τις εκλογές να βάλουν στο περιθώριο την κοινωνία. Επίσης χαρακτήρισε κομβικής σημασίας τη σύμπραξη του Μανώλη Γλέζου και της Σοφίας Σακοράφα στη ΛΑΕ.

Παράλληλα υποστήριξε ότι η παρουσία της στην προεδρία της Βουλής «υπονομεύθηκε εξ αρχής, με ευθείες απειλές από τον Νίκο Φίλη και τον Γιάννη Πανούση».

Στο μεταξύ, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, εργαζόμενοι στο τηλεοπτικό κανάλι της Βουλής, κατηγόρησαν την κα Κωνσταντοπούλου ότι τους αφήνει στην ανεργία, ενώ υπάλληλοι της Βουλής σήκωσαν πανό στο οποίο έγραφαν "Τέλος στη Ζωή της ανεργίας".

Βουλή έχει χρησιμοποιηθεί, με πρώτο πεδίο το κανάλι της, ως πεδίο πελατειακών σχέσεων. Υπάρχουν υπάλληλοι που προσελήφθησαν χωρίς να απασχοληθούν ποτέ στο κανάλι, αλλά αμέσως , μεταφέρθηκαν σε άλλες υπηρεσίες. Επίσης, υπάρχουν δημοσιογράφοι που δεν απασχολούνται μόνο στο κανάλι της Βουλής, αλλά και σε άλλα Μέσα και χρησιμοποιώντας εσωτερική ενημέρωση έδιναν θέματα με το αζημίωτο", ανέφερε η κ. Κωνσταντοπούλου.

Πολιτικοί υποστηρικτές της κ. Κωνσταντοπούλου, σήκωσαν πανώ μέσα στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ, με σύνθημα: "Όχι στα Μνημόνια, Ναι στη Ζωή".

Keywords
Τυχαία Θέματα