Επίθεση αυτοκτονίας στο Αφγανιστάν

Τέσσερις πολίτες σκοτώθηκαν και 14 τραυματίστηκαν τη Δευτέρα, όταν βομβιστής αυτοκτονίας πυροδότησε τα εκρηκτικά με τα οποία είχε ζωστεί σε μια αγορά στην επαρχία Λαγκμάν, στο βορειοανατολικό Αφγανιστάν, δήλωσε ένας εκπρόσωπος του κυβερνήτη στο Γαλλικό Πρακτορείο.

«Τέσσερις πολίτες σκοτώθηκαν και 14 άλλοι είναι τραυματίες» μετά την επίθεση σε εμπορική περιοχή, όπου βρίσκεται μια αγορά και καταστήματα, δήλωσε ο Φαϊζανουλάχ Πατάν στο ειδησεογραφικό πρακτορείο, διευκρινίζοντας ότι ο δράστης είχε κρύψει τα εκρηκτικά κάτω από τα ρούχα του.

Πρόσθεσε
ότι αγνοεί ποιος ήταν ο στόχος του βομβιστή, ο οποίος προέβη στην επίθεση σε μια περιοχή όπου δεν υπήρχε κάποιο κρατικό κτήριο ούτε ήταν παρόντες στρατιωτικοί ή αστυνομικοί.

Δεν ήταν διαθέσιμες άλλες πληροφορίες.

Πέντε πολίτες είχαν σκοτωθεί και πέντε είχαν τραυματιστεί από επίθεση αυτοκτονίας, στις 9 Μαΐου, κοντά σε κτήριο των επαρχιακών αρχών στη Λαγκμάν.

Εννιά στρατιώτες, τέσσερις αφγανοί και πέντε της δύναμης υπό την διοίκηση του NATO στο Αφγανιστάν (ISAF), είχαν σκοτωθεί την 16η Απριλίου στη Λαγκμάν σε μα επίθεση αυτοκτονίας στο εσωτερικό μιας βάσης του Αφγανικού στρατού.

Keywords
Τυχαία Θέματα