«Technopolis Music Lab»: Επιλογή Συμμετοχών

Τις συμμετοχές που θα πάρουν μέρος στο 1o Φεστιβάλ «Technopolis Music Lab», το οποίο διοργανώνει η «Τεχνόπολις» σε συνεργασία με τον Πολιτισμικό Οργανισμό του Δήμου Αθηναίων από τις 14 - 19 Ιουλίου 2011, θα επιλέξει επιτροπή που συστάθηκε για το λόγο αυτό. Αιτήσεις μπορούν να καταθέσουν οι ενδιαφερόμενοι επισυνάπτοντας ένα βιογραφικό σημείωμα και ένα CD ή Demo της δουλειάς τους, από την Παρασκευή 20 Μαΐου έως και την Παρασκευή
10 Ιουνίου στη διεύθυνση: «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων Πειραιώς 100 11-854, Αθήνα, με την ένδειξη: Για την συμμετοχή του 1ου Φεστιβάλ «Technopolis Music Lab».

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 210-3461589 (κα Έλενα Άντζακα) καθημερινά (εκτός Σαββατοκύριακου) από 10.00 έως 16.00.

Το Technopolis Music Lab φιλοδοξεί να γίνει μια θεσμική διαδραστική ακαδημία που θα προσφέρει ψυχαγωγία και επιμόρφωση στους πολίτες της Αθήνας και όχι μόνο.
Θα περιλαμβάνει κύκλους συναυλιών διανθισμένους με σεμινάρια και άλλες παράλληλες δράσεις, έρευνες και μελέτες, ανοιχτές για το κοινό, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη δημιουργία, τη στήριξη μουσικών ομάδων της πόλης και την ανάδειξη νέων καλλιτεχνών.

Για το καλοκαίρι έχουν προγραμματιστεί δύο κύκλοι. Ο πρώτος έχει τίτλο: «Η ιστορία του ροκ σε τρεις μέρες» με την συμμετοχή αξιόλογων rock tribute bands και ο δεύτερος: «Η ιστορία του εντέχνου τραγουδιού σε τρεις μέρες» με την συμμετοχή νέων ταλαντούχων τραγουδιστών.
Keywords
Τυχαία Θέματα