Επιστροφή στο...σκληρό Αλκαζάρ

Η τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός επισκέφθηκε το Αλκαζάρ ήταν το καλοκαίρι του 2009, όταν με γκολ των Λεονάρντο και Μαρέσκα είχε νικήσει 2-0 την Λάρισα και σήμερα αντιμετωπίζει εκεί τον Τύρναβο για το Κύπελλο.

Το απόγευμα λοιπόν στις 17.15, OTESPORTS 1, οι ερυθρόλευκοι επιστρέφουν
σε μία έδρα στην οποία συνήθως αντιμετώπιζαν δυσκολίες από την ΑΕΛ και πολύ συχνά δεν κατάφερναν να πάρουν τη νίκη. Η Λάρισα θα λείπει σήμερα, στη θέση της θα είναι ο Τύρναβος για το πρώτο ματς της φάσης των «16» στο Κύπελλο, αλλά οι αναμνήσεις επιστρέφουν από αυτό το γήπεδο για τους παλιότερους Ολυμπιακούς. Πριν από τη νίκη του 2009 ο Ολυμπιακός είχε ξανανικήσει εκεί το 1987! Και σε 12 ματς που μεσολάβησαν έκανε 4 ήττες και 8 ισοπαλίες!

Στο παρόν, ο Βίτορ Περέιρα θα κάνει πολλές δοκιμές παικτών χωρίς πολύ χρόνο συμμετοχής κι είναι ένα κίνητρο σε όσους παίξουν, να δείξουν στον Πορτογάλο τεχνικό ότι μπορεί να τους υπολογίζει. Από τους βασικούς μόνον ο Σιόβας έχει πάει στη Λάρισα κι αυτό λόγω των ελάχιστων επιλογών στα στόπερ. Επιστρέφουν σε δράση ο Ολαϊτάν μετά από 11 μήνες, ο Μιλιβόγεβιτς, αλλά και ο Πελέ που επανενεργοποιείται από τον Περέιρα και έχει άλλη μια ευκαιρία.
Keywords
Τυχαία Θέματα