Να μην...ξαναπνιγεί στα Πηγάδια

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει ένα μήνα μετά στα Πηγάδια, προκειμένου να υπερασπιστεί τον τίτλο του Κυπελλούχου Ελλάδας που κατέκτησε την περασμένη σεζόν.

Σαφώς πιο διαβασμένοι από την ήττα τους στο πρωτάθλημα και καλύτερα προετοιμασμένοι, οι Πράσινοι δεν έχουν τη δικαιολογία ότι πιάστηκαν στον ύπνο. Τούτη τη φορά, και δεδομένης της δύσκολης θέσης που βρίσκονται μετά το βαθμολογικό στραβοπάτημα στη Νέα

Σμύρνη με τον Πανιώνιο, γνωρίζουν ότι η νίκη ή η ισοπαλία είναι μονόδρομος προκειμένου να μην εκτροχιαστούν και από τρίτο εφετινό στόχο.

Ο Γιάννης Αναστασίου στη χθεσινή μοναδική προπόνηση που έγινε παρουσία όλων των παικτών δεν άνοιξε τα χαρτιά του αναφορικά με την ενδεκάδα θέλοντας προφανώς να διατηρήσει ένα στοιχείο αιφνιδιασμού. Παρ' όλα αυτά, σίγουρη θεωρείται η επιστροφή του Μπούρμπου και του Νάνο στην άμυνα, οι οποίοι θα πλαισιώσουν τους στόπερ Τριανταφυλλόπουλο κι ένα εκ των Ταυλαρίδη ή Σίλντενφελντ. Επίσης θέση βασικού αναμένεται να ξαναπάρει και ο Μέντες με τον Δώνη στα χαφ, μαζί με τον Ζέκα και έναν εκ των Πράνιτς ή Ατζαγκούν ενώ δεδομένη είναι η παρουσία και του Καρέλη. Φανέλα βασικού διεκδικεί και ο Κλωναρίδης με τον Πέτριτς. Στο τέρμα αν και δεν έχει πάρει ούτε ένα παιχνίδι τον τελευταίο ενάμιση μήνα, εκτιμάται ότι θα παίξει ο Κοτσόλης.

Αντιθέτως, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μπεργκ, ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί και στο πρωτάθλημα! Τούτη τη φορά πάντως ο Σουηδός, αν δεν παίξει, θα είναι στον πάγκο.

Keywords
Τυχαία Θέματα