Επίσκεψη Αβραμόπουλου στις ΗΠΑ

Την Ουάσιγκτον και τη Νέα Υόρκη θα επισκεφθεί ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, από τις 12 μέχρι τις 16 Οκτωβρίου 2011.

Ο κ. Αβραμόπουλος, μεταξύ άλλων, θα έχει συναντήσεις στην αμερικανική πρωτεύουσα με το βοηθό υφυπουργό Εξωτερικών αρμόδιο για Ευρωπαϊκές και Ευρωασιατικές Υποθέσεις, Ερικ Ρούμπιν, τον υφυπουργό

Εξωτερικών για Οικονομικές, Ενεργειακές και Γεωργικές Υποθέσεις, Ρόμπερτ Χόρματς, την πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής Ιλιάνα Ρος-Λετίνεν και με το διευθύνοντα σύμβουλο του "Brookings Institution", Μπιλ 'Ανθολις.

Το ερχόμενο Σάββατο, ο κ. Αβραμόπουλος θα συναντηθεί στη Νέα Υόρκη με τον Ελληνοαμερικανό πρόεδρο του Ρεπουμπλικανικού κόμματος, Ρέινς Πρίμπους, τον αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο και ομογενείς επιχειρηματίες.

Στη συνέχεια, θα παραστεί στο ετήσιο δείπνο του Τάγματος των Αρχόντων του Αγίου Ανδρέα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, κατά τη διάρκεια του οποίου θα τιμηθεί με το "Βραβείο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Αθηναγόρας" ο αρχηγός του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη, Ελληνοαμερικανός ναύαρχος Τζέιμς Σταυρίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα