Επίσημο τρέιλερ (βίντεο)

Για τις ατελείωτες ώρες που χρειάστηκε να περνά μέσα στο μακιγιάζ μίλησε χθες βράδυ στο Λας Βέγκας ο διάσημος ηθοποιός Τζόνι Ντεπ, κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης του τελικού τρέιλερ της νέας ταινίας του Lone Ranger (Μοναχικός Καβαλάρης).

Εξομολογήθηκε μάλιστα, ότι πολλές φορές τον πήρε ο ύπνος στην καρέκλα του μακιγιάζ.

Σχετικά με τον ήρωα που ενσαρκώνει δήλωσε πως επιθυμία του ήταν να απεικονίσει τον Τόντο ως έναν υπερήφανο πολεμιστή και να δώσει στνο χαρακτήρα μεγαλύτερο βάθος από ό, τι είχε στις αρχές της δεκαετίας

η τηλεοπτική σειρά.

Η ταινία της Walt Disney, την οποία σκηνοθέτησε ο Γκορ Βερμπίνσκι, γνωστός και από τους «Πειρατές της Καραϊβικής» θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας μας στις 4 Ιουλίου.

Το επίσημο τρέιλερ με τους δείκτες του ρολογιού να το χρονομετρούν στα 2 λεπτά και 30 δεύτερα, εμφανίζει με έναν πιο διευρυμένο τρόπο το παρελθόν των δύο ηρώων του Ρέιντζερ, που ενσαρκώνει ο Άρμι Χάμερ και του Τόντο, τν οποίο ερμηνεύει ο Τζόνι Ντεπ.

Εν τω μεταξύ, κατά τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, οι άνθρωποι της Walt Disney ανακοίνωσαν πως από το 2015 και κάθε καλοκαίρι θα βγαίνουν οι συνέχειες της ταινίας «Ο πόλεμος των άστρων».

Δείτε το επίσημο τρέιλερ της ταινίας Lone Ranger:

Keywords
Τυχαία Θέματα