Επικοινωνία Τσίπρα - Ολάντ για τις εξελίξεις

Τηλεφωνική συνομιλία με τον Πρόεδρο της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, είχε σήμερα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με τον οποίο συζήτησε τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Το απόγευμα, στην παρέμβασή του στη συνεδρίαση της πολιτικής γραμματείας, ο κ. Τσίπρας τόνισε -σύμφωνα με κομματικές πηγές- ότι «ο ΣYPIZA έχει την ευκαιρία να αποκτήσει μια νέα
σχέση με την κοινωνία που τον στηρίζει, καθώς και τη δυνατότητα να αποκτήσει ένα ευκρινές ιδεολογικό και πολιτικό στίγμα μιας σύγχρονης ριζοσπαστικής Αριστεράς, απαλλαγμένης από συντηρητικά κατάλοιπα ή αυταπάτες». Όπως είπε χαρακτηριστικά«δεν είναι επαναστατικό να επιλέγεις την απόδραση από την πραγματικότητα ή τη δημιουργία μιας εικονικής πραγματικότητας. Επαναστατικό είναι να ανοίγεις δρόμους, ακόμα κι όταν δεν υπάρχουν».

Ο πρωθυπουργός πρότεινε τη συγκρότηση τριών Επιτροπών, εκλογικού προγράμματος, κατάρτισης ψηφοδελτίων και επικοινωνίας, , ενώ αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί νέα συνεδρίαση της Π.Γ. τη Δευτέρα, καθώς και σύγκληση της Κ.Ε. τις επόμενες ημέρες.
Keywords
Τυχαία Θέματα