Επικίνδυνη ομάδα η Λιθουανία

Ο Φερνάντο Σάντος συγκέντρωσε τους παίκτες της Εθνικής στο ξενοδοχείο και τους έδειξε σε βίντεο ένα παιχνίδι των Λιθουανών απέναντι στους Ρώσους, πριν το Euro, το οποίο είχε λήξει 0-0.

Ο λόγος που έδειξε το συγκεκριμένο βίντεο στους διεθνείς είναι σαφής καθώς πρόκειται για ένα ματς στο οποίο οι Λιθουανοί ήταν πολύ καλοί ενώ απέναντί τους είχαν μία θεωρητικά πιο δυνατή ομάδα που ήθελε να πάρει τον έλεγχο, να κυκλοφορήσει την μπάλα και να σκοράρει...
Αυτό δηλαδή που σκοπεύει να κάνει και η Ελλάδα την Τρίτη στο Καραϊσκάκη.

Ο Σάντος κατά την διάρκεια του βίντεο εστίασε ιδιαίτερα στην πολύ καλή αμυντική λειτουργία των Λιθουανών και εξηγούσε στους παίκτες του τι είναι αυτό που πρέπει να κάνουν ώστε να διασπάσουν την άμυνά τους και να καταφέρουν να πετύχουν ένα τέρμα που θα ανοίξει το ματς και θα απελευθερώσει τους ίδιους.

Αυτό που έχει μεγάλη σημασία και πρέπει να τονιστεί, είναι ότι στις τάξεις της Εθνικής ομάδας, παίκτες και επιτελείο, η άποψη που επικρατεί για τους Λιθουανούς και το συμπέρασμα που βγαίνει για την προσεχή αντίπαλο της είναι ότι πρόκειται για ομάδα που είναι μία κλάση ανώτερη από την Λετονία. Ο Σάντος και οι συνεργάτες του αλλά και οι ποδοσφαιριστές ξέρουν ότι θα αντιμετωπίσουν μία ομάδα που έχει πιο έμπειρους παίκτες απ' ότι είχε η Λετονία.
Keywords
Τυχαία Θέματα