Επαναληπτικοί με ενδεχόμενες εκπλήξεις

Επαναληπτικοί με το στοιχείο της ανατροπής των πρώτων αγώνων, οι δύο σημερινοί για τη φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΑΕΛ Καλλονής - ΟΦΗ (17:00 ΟΤΕ S4)

Η Καλλονή θέλει να υπερασπίσει το 1-0 της Κρήτης και γι αυτό δεν θα έχει πολλές αλλαγές στην αποστολή της. Μάλιστα εντός έχει μπει και ο Κεϊτά που ξεπέρασε τις
ενοχλήσεις που ένιωθε, ενώ δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής από την αρχή και ο Φουρλάνος. Από την άλλη πλευρά ο Σα Πίντο έχει αφήσει εκτός αποστολής ορισμένους από τους βασικούς ποδοσφαιριστές όπως οι, Δασκαλάκης, Φραγκουλάκης, Μπούρμπος, Ζορό, Κουτσιανικούλης και Αργιμάκης.

Νίκη Βόλου - Απόλλων Σμύρνης (20:00 OTE S4)

Το σκορ του πρώτου αγώνα είναι επικίνδυνο, γιατί ενώ ο Απόλλωνας νίκησε με 3-1, ένα γκολ των γηπεδούχων μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες του παιχνιδιού. Η Νίκη Βόλου δεν έχει προβλήματα με τον Λουτσιάνο να κατεβάζει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Ο Λόρι Σάντσες από την άλλη πλευρά έχει πάρει μεγάλο ρίσκο και έχει αφήσει εκτός αποστολής πολλούς βασικούς ποδοσφαιριστές. Τζόρβας, Κανακούδης, Δεληζήσης, Κόρμπος (τραυματίας), Αργυρόπουλος, Τσοκάνης, Φαρινόλα, Μίγκας, Ντάλμπεργκ, 'Άλβαρεζ και Παντελιάδης δεν ακολούθησαν την ομάδα στο Βόλο.
Keywords
Τυχαία Θέματα