Επαναφέρει τη διάταξη για τις ΠΑΕ

Ναμείνουν προσηλωμένοι στο μεγαλύτεροεθνικό στόχο από την εποχή της μεταπολίτευσηςκάλεσε τους βουλευτές ο ΓιάννηςΣτουρνάρας, αναγνωρίζοντας ότι στηρίζουνδύσκολες αποφάσεις προκειμένου να βγειη χωρά από την κρίση. Μιλώνταςστη συζήτηση για τον ενιαίο φόρο ακινήτων,ο υπουργός Οικονομικών, άφησε αιχμέςκατά των Ευρωπαίων εταίρων μας, λέγονταςότι αυτή η προσπάθεια θα επιταχυνθείόταν και η Ευρώπη αναλάβει τις ιστορικέςτης ευθύνες.

Κατάτα άλλα, ο κ. Στουρνάρας γνωστοποίησε ότι το πλαφόν

για τους αγρότες που θατηρούν βιβλία εσόδων -εξόδων ορίζεταιστις 10 χιλιάδες ευρω, ενώ άφησε ναεννοηθεί διεύρυνση των ομάδων για πλήρηεξαίρεση τους από την υποχρέωση καταβολήςφόρου ακινήτων.

Σεότι αφορά τις αντικειμενικές αξίεςανέφερε οτι θα συλλέξει όλα τα απαραίτηταστοιχεία και θα υπάρξουν στοχευμένεςλύσεις, ενω εξετάζεται το ενδεχόμενονα υπάρξουν μειωμένοι συντελεστές στατουριστικά καταλύματα.

Παράλληλατόνισε ότι παραμένει και για το 2014 ηυποχρέωση συλλογής αποδείξεων για το10% του εισοδήματος.

Ο Γιάννης Στουρνάρας,επαναφέρει στο νομοσχέδιο για τους πλειστηριασμούς,τη διάταξη για τις ΠΑΕ, που είχε αποσύρειτο πρωι μετά απο αίτημα βουλευτών. Σύμφωναμε την τροπολογία μειώνεται το ύψοςτης εγγυητικής επιστολής, που πρέπεινα καταθέτουν οι Αθλητικές ΑνώνυμεςΕταιρείες μαζί με τον προϋπολογισμότους κάθε αγωνιστική περίοδο.

Επιφυλάχθηκενα απαντήσει στα αιτήματα του ΠΑΣΟΚ γιαβελτιώσεις στη ρύθμιση για πλειστηριασμούςο υπουργός Ανάπτυξης, όπως αναφέρει σεάτυπη ενημέρωση της, η Χαριλαου Τρικούπη,μετα τη συνάντηση που είχε με αντιπροσωπείατου κόμματος.

Το Σάββατο το μεσημέρι ψηφίζεται στη Βουλή επί τωνάρθρων του το νομοσχέδιο για τον ενιαίοφόρο στα ακίνητα, το οποίο ψηφίστηκεχθες επί της αρχής του από από τη ΝΔ καιτο ΠΑΣΟΚ.

Νωρίτερα,ο βουλευτής της ΝΔ, Βύρων Πολύδωραςαπηύθυνε σαφή προειδοποίηση ότι δενπρόκειται να ψηφίσει το νομοσχέδι.

Keywords
Τυχαία Θέματα