Έντονη αντιπαράθεση στη Βουλή

Ο τρόπος επιλογής των νέων διοικήσεων στα νοσοκομεία πυροδότησε πριν από λίγο στη Βουλή έντονη φραστική αντιπαράθεση του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και του πρώην προέδρου της Βουλής Απόστολου Κακλαμάνη.

Ο δεύτερος αναπτύσσοντας επίκαιρη ερώτηση του, κατήγγειλε ότι υπήρξε αδιαφάνεια, παρασκήνιο
και παρέμβαση μικροκομματικών παραγόντων με τον υπουργό Υγείας να απαντά ότι η διαδικασία τηρήθηκε κατά κεραία και πως μία φορά το μήνα όλες οι διοικήσεις των νοσοκομείων θα βρίσκονται διαρκώς υπό κρίση και όποιοι δεν ανταποκριθούν θα απομακρύνονται.

Οι τόνοι επίσης ανέβηκαν και μεταξύ του κ. Γεωργιάδη και του προεδρεύοντος Γιάννη Δραγασάκη με αφορμή τη δυσαρέσκεια που εξέφρασε ο υπ. Υγείας για το γεγονός ότι ο κ. Κακλαμάνης έδωσε ραδιοφωνική συνέντευξη στο δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη.

«Είναι μεγάλο ατόπημα αυτό που έκανε ο υπουργός να προβεί σε αξιολογικές κρίσεις για Έλληνα πολίτη που δεν είναι εδώ για να εκφέρει την άποψή του», είπε ο κος Δραγασάκης, απαντώντας στον κ. Γεωργιάδη ο οποίος νωρίτερα επισήμανε ότι ο κ. Βαξεβάνης ήταν εκείνος που κατηγορήθηκε από τη βουλή διότι αλλοίωσε τη λίστα Λαγκάρντ.
Keywords
Τυχαία Θέματα