Ένα βήμα απ' την πρόκριση Ατρόμητος και ΠΑΟΚ

Ένα βήμα από την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League είναι ΠΑΟΚ και Ατρόμητος καθώς επικράτησαν της Σπάρτακ Τρνάβα με 1-0 στην Τούμπα και της ΑΙΚ με 3-1 στη Στοκχόλμη αντίστοιχα.

ΑΙΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-3

Από τα πόδια του Μαρσελίνιο όλα τα γκολ, με τον Βραζιλιάνο να σερβίρει το πρώτο στον Ναπολεόνι (3’), να σημειώνει το δεύτερο

(15’) και να κερδίζει το πέναλτι στο οποίο ευστόχησε ο Ούμπιντες (80’).

Με πέναλτι μείωσε η ΑΙΚ (Γκοϊτόμ 70’), ενώ λίγο νωρίτερα ο πολύ καλός Γκορμπούνοφ είχε αποκρούσει εκτέλεση του Πέιβι.

Οι συνθέσεις:

ΑΙΚ: Κάλγκρεν, Άλεξ, Σάντμπεργκ, Γιόχανσον, Πέιβι, Μπλόμπεργκ (46’ Ελίασον), Ετούχου, Οφόρι, Ισιζάκι, Μπανγκουρά, Μπρούσταντ (46’ Γκοϊτόμ).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκορμπούνοφ, Μπίτολο, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Πίτου Γκαρσία (78’ Εμπόου), Γοδόι, Ουσέρο, Μαρσελίνιο (86’ Μπρίτο), Ούμπιντες, Ναπολεόνι (90’+3 Μπάλλας).

ΠΑΟΚ- ΣΠΑΡΤΑΚ ΤΡΝΑΒΑ 1-0

Αν και αγωνίστηκε από το 2ο λεπτό με δέκα ποδοσφαιριστές, εξαιτίας της δίκαιης αποβολής του Βίτορ, από δικιά του μεγάλη γκάφα και αντιμετώπισε μια εχθρική διαιτησία από το νορβηγικό τρίο, που του έκοψε δύο φάσεις με ανύπαρκτα οφσάιντ (23’ &27’), ο ΠΑΟΚ με γκολ του Λούκας στο 82’, στο αποχαιρετιστήριο (πιθανότατα) παιχνίδι του Ισπανού, πήρε τη νίκη με άλλη μια καταπληκτικήπάσα, του Μυστακίδη και έξοχη ενέργεια του Σαββίδη που έκλεψε την μπάλα.

Οι συνθέσεις

ΠΑΟΚ: Όλσεν , Κίτσιου Βίτορ, Ρικάρντο Κόστα, Τζαβέλλας, Μακ (78’ Μυστακίδης), Τζιόλης (73’ Σαββίδης), Κάτσε, Πέλκας,Λούκας, Κουλούρης (2’ Σκόνδρας)

Σπάρτακ: Κάβεναρ, Γιάνετσκα, Τοθ, Γκρέσακ, Μίκοβιτς(20’λ.τ Σταϊνχούμπερ), Κασάδο, Νίκολιτς, Σάμπο, Χαλίλοβιτς (86’Μπάεζ), Βόιτους (74’ Χάρμπα), Μίκινιτς

Keywords
Τυχαία Θέματα