Εν αναμονή των πολιτικών πρωτοβουλιών

Αντίστροφη μέτρηση για τις πολιτικές εξελίξεις στον απόηχο και της υπερψήφισης του ελληνικού προγράμματος απο το Γερμανικό κοινοβούλιο. Τις επόμενες ώρες ή 24ωρα θα γνωρίζουμε περισσότερα για τις πολιτικές εξελίξεις , δήλωσε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου. Ο υπουργός τόνισε οτι μερικά απο τα σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει ποια εννοεί. Σε σημείωμα του

εξάλλου το Μέγαρο Μαξίμου αναφέρει οτι Αλέξης Τσίπρας και Παναγιώτης Σκουρλέτης ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη Δευτέρα, προκειμένου να συζητηθούν οι περαιτέρω πολιτικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης

Ο Πρωθυπουργός, σύμφωνα με το ίδιο σημείωμα, συνεχάρη τον υπουργό παραγωγικής ανασυγκρότησης για την προσπάθειά του δηλώνοντας ότι “ όταν υπάρχει βούληση υπάρχει και ο τρόπος” αναφερόμενος στην απόφαση του κ. Σκουρλέτη να παύσει τις εργασίες στις Σκουριές αλλά και στην αταλάντευτη προσήλωση της κυβέρνησης στην τήρηση των περιβαλλοντικών όρων και την προστασία του δημοσίου συμφέροντος.
Ο κ. Σκουρλέτης ενημέρωσε τον κ. Τσίπρα για τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει έως σήμερα από το υπουργείο αλλά και αυτές που έχουν δρομολογηθεί.
Επίσης η συζήτηση περιστράφηκε γύρω απο τις εξελίξεις σχετικά με τον ρωσικό αγωγό.

«Οι άρον άρον εκλογές εξπρές υποδηλώνουν αντιδημοκρατική νοοτροπία» δήλωσε μιλώντας στον Real FM, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης ξεκαθαρίζοντας οτι δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα