Έμεινε στο -11

Ο ΠΑΟΚ εμφάνισε τη μεγάλη αδυναμία του στο γκολ, αλλά και τα κενά του στην άμυνα και έχασε από τον ψυχωμένο Πανιώνιο με 2-0. Κορυφαίοι Λάζνικ και Ανέστης που έπιανε τα άπιαστα, 11 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό έμειναν οι Θεσσαλονικείς.Αυτή τη φορά ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να κάνει ανατροπή, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ πολύ νωρίς. Η
ομάδα του Χουμπ Στέφενς ηττήθηκε με 2-0 από τον Πανιώνιο, σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να είχε κερδίσει, αν οι παίκτες του είχαν βρει τον τρόπο να νικήσουν τον καταπληκτικό Ανέστη και ο σούπερ Λάζνικ δεν εξέθετε τόσο πολύ την "ασπρόμαυρη" άμυνα στις στημένες φάσεις.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν κυρίαρχοι του αγώνα, έχασαν πολλές ευκαιρίες, όμως οι γηπεδούχοι αποδείχθηκαν πιο ουσιαστικοί και με γκολ των Κολοβού (6') και Λάζνικ (61') πήραν σπουδαία τρίποντο.

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Νέας Σμύρνης

Καιρός: Συννεφιά

Διαιτητής: Σταύρος Μάνταλος (Καβάλας)

Βοηθοί: Ιορδάνης Δημητριάδης (Καστοριάς), Νίκος Φαντόπουλος (Πειραιά)

Πανιώνιος (Κώστας Παναγόπουλος): Ανέστης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Κολοβός (70΄ Ντούνης), Παντίδος, Κουλουχέρης, Λάζνικ (80΄ Μπούζας), Αραβίδης, Γιάννου (61΄ Μητρόπουλος)

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Γλύκος, Κίτσιου, Σπυρόπουλος (59΄ Λίνο), Τζαβέλλας, Βίτορ, Λάζαρ (59΄ Μάρτενς), Τζιόλης, Κατσουράνης, Λούκας, Στοχ (71΄ Σαλπιγγίδης), Αθανασιάδης

Γκολ: 6΄ Κολοβός, 61΄ Λάζνικ

Κίτρινες κάρτες: 76΄ Μητρόπουλος-41΄ Λάζαρ, 74΄ Αθανασιάδης
Keywords
Τυχαία Θέματα