Εκτός ποδοσφαίρου

Απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, υποχρέωση εμφάνισης μια φορά το μήνα σε αστυνομικό τμήμα, και εγγύηση 200 χιλιάδων ευρώ, επιβλήθηκε στον Βαγγέλη Μαρινάκη, από τον ειδικό εφέτη ανακριτή, Γιώργο Ανδρεάδη, μετά την επτάωρη απολογία του, για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο.


Όπως ενημέρωσε ο δικηγόρος του, κ. Βαρλάμης, Στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός επιβλήθηκε απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και υποχρεωτική παρουσία στο αστυνομικό τμήμα μια φορά το μήνα, ενώ αφέθηκε

ελεύθερος καταβάλλοντας εγγύηση 200.000 ευρώ, η μεγαλύτερη που έχει επιβληθεί μέχρι στιγμής στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε προσέλθει στην Ευελπίδων λίγο μετά τις 7:00 και η απολογία του διήρκεσε περίπου επτά ώρες, με μόλις δύο μικρές παύσεις.

Έξω από την Ευελπίδων βρέθηκαν αρχικά ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Σάββας Θεοδωρίδης, ο διευθυντής επικοινωνίας Κώστας Καραπαπάς, ενώ στην πορεία «προστέθηκαν» ο διευθύνων σύμβουλος Γιάννης Βρέντζος και ο πέμπτος αντιπρόεδρος Τάκης Αγραφιώτης.

Με την απολογία Μαρινάκη, ολοκληρώνεται το ανακριτικό έργο του Γιώργου Ανδρεάδη, ο οποίος ακολούθως θα καταθέσει το πόρισμα του στον εισαγγελέα.

Ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς θα αναφέρει ποιοί από τους κατηγορούμενους πρέπει να παραπεμφθούν σε δίκη και ποιοι όχι. Εν συνεχεία ο εισαγγελέας θα μεταβιβάσει την πρόταση στο δικαστικό συμβούλιο που θα παραπέμψει συγκεκριμένα άτομα σε δίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα