Εκτός ΔΗΜΑΡ

Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΜΑΡ τίθενται Οδυσσέας Βουδούρης και Πάρις Μουτσινάς, με επιστολή του Φ. Κουβέλη προς τον πρόεδρο της Βουλής και μετά απο δηλώσεις τους υπέρ της παραπομπής του Ευ. Βενιζέλου για τη λίστα Λαγκάρντ.

Στην επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής,

ο κύριος Κουβέλης υπογραμμίζει ότι οι δύο βουλευτές με τη συστηματική και μόνιμη διαφοροποίησή τους, απ όλες τις θέσεις και πρωτοβουλίες του κόμματος, έχουν έρθει σε πλήρη ρήξη με τις συντεταγμένες λειτουργίες της ΚΟ.

Για συμβιβασμούς και συμψηφισμούς από την ηγεσία της ΔΗΜΑΡ, μίλησε ο κύριος Μουτσινάς.

Την ίδια ώρα, ο ΣΥΡΙΖΑ καταθέτει το απόγευμα την πρότασή του για προανακριτική επιτροπή, βάζοντας στο κάδρο και τον Ευάγγελο Βενιζέλο, πέραν του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, καθώς – όπως σημειώνει – δεν αξιοποίησε τη λίστα. Μάλιστα αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο για επέκταση της προανακριτικής – σε περίπτωση που προκύψουν νέα στοιχεία.

Για πολιτικό ρεσάλτο και ακραίο τυχοδιωκτισμό κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά τη συνάντηση με τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνη Μανιτάκη. «Ο ΣΥΡΙΖΑ, θέλει να ρίξει την Κυβέρνηση και να οδηγήσει τη χώρα στο χάος. Είναι λάθος επιλογή του κυρίου Τσίπρα να συγκρουστεί με την Κυβερνητική πλειοψηφία, το ΠΑΣΟΚ και εμένα προσωπικά, θα χάσει», είπε ο κύριος Βενιζέλος.

Το αργότερο έως την επόμενη Τρίτη αναμένεται να συζητηθούν από κοινού στην Ολομέλεια της Βουλής οι δύο προτάσεις για τη σύσταση προανακριτικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα